H τενίστρια Ναόμι Οσάκα απέκλεισε με 6-3, 6-4 την Σερένα Ουίλιαμς και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open για 2η φορά στην καριέρα της. Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για την σπουδαία πρόκριση και έδωσε έμφαση στο…ελληνικό φαγητό.

Όπως είπε στις δηλώσεις της είχε φάει ελληνικό φαγητό το προηγούμενο βράδυ πριν παίξει ο Τσιτσιπάς και στην συνέχεια ανακάλυψε όταν ξύπνησε ότι ο Έλληνας παίκτης είχε νικήσει τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Αστειευόμενη, η Ναόμι Οσάκα είπε πως ίσως το γεγονός ότι έφαγε ελληνική κουζίνα να έπαιξε ρόλο στην νίκη του Τσιτσιπά έναντι του Ναδάλ αλλά και στην δική της νίκη. Με τα πλήθη να γελούν με την ιστορία της, η ιαπωνέζα παίκτρια είπε ότι ίσως πρέπει να συνεχίσει να τρώει ελληνικό φαγητό.

«Χθες αποφάσισα να φάω ελληνικό φαγητό. Και όταν ξύπνησα, ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Ναδάλ, οπότε ίσως αυτό είναι ένα σημάδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε ασχολίαστο τα όσα είπε η Ναόμι. Ο Στέφανος απάντησε στο βίντεο, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter το στιγμιότυπο από την συνέντευξή της, με emoji μαϊμού που κλείνει το στόμα της. Πάντως η ανάρτησή της έχει γίνει viral, καθώς παίζει σε όλα τα μέσα.

Δείτε επίσης:
Βρετανία: Οινοποιία δίνει λεφτά και κρασί στον 1ο που θα δοκιμάσει όλο το κρασί της χρονιάς!

Κορωνοιος – Βέλγιο: Εστιατόριο σερβίρει φαγητό και ποτό σε κούκλες

Dukkah, το ανατολίτικο μίγμα σπόρων και ξηρών καρπών