Μια pre-xmas εκδήλωση για καλό σκοπό πραγματοποιείται αυτήν την Τετάρτη 15/12 στο Upper Athens Bistro στο κέντρο της Αθήνας. Ο σύλλογος Women of Wine σας προσκαλεί σε ένα event όπου μπορείτε να πιείτε το κρασί σας συνοδεία finger food. Στον χώρο θα λειτουργεί λαχειοφόρος αγορά. Τα έσοδα από την εκδήλωση και τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν στην “Φλόγα: Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια” στη μνήμη του Απόστολου Σπυρόπουλου.

Για να μπορέσετε να παρευρεθείτε στο συγκεκριμένο event, είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεως, στο  info@womenofwine.gr μέχρι και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Λόγω των μέτρων κατά του COVID19 η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας του προσωπικού και των καλεσμένων.

Όσα μέλη επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την κ. Κορνηλία Αλεξιάδου στο 6979000658.

info
Τετάρτη 15/12, Upper Athens Bistro: Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 4 (δίπλα στο κατάστημα “Γρηγόρης”) ή Όθωνος 10, εντός στοάς. Είσοδος: 20€ (με κρασί και finger food).

Δείτε επίσης:
X-mas LOVEbread: H δράση που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»

Γιορτινή margarita με σαμπάνια

Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης