Ένα νέο τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο, παρουσίασε η Οικογένεια Σπυρόπουλου από την Εύβοια. Παράγεται από 100% στέμφυλα Σαββατιανού, μετά από πολλαπλή απόσταξη, αρωματίζεται αποκλειστικά κατά την απόσταξη και εμφιαλώνεται μπουκαλάκια των 50ml, των 200ml και των 700ml.

Το Τσίπουρο Σπυρόπουλος ταιριάζει με μεζέδες όπως χταπόδι, γαρίδες σαγανάκι, μύδια αχνιστά με άνηθο, αλίπαστα, ντολμαδάκια, τουρσιά, σαλάτες οσπρίων με μυρωδικά αλλά και λουκάνικα ή αλλαντικά. Καταναλώνεται και σαν επιδόρπιο με τάρτες φρούτων, γλυκά με μαστίχα και κουλουράκια με γλυκάνισο, ενώ είναι ιδανικό και σαν βάση για δροσερά κοκτέιλ.

Το νέο προϊόν συμπληρώνει την συλλογή των τσίπουρων Σπυρόπουλος που περιλαμβάνει τρία αποστάγματα: «Τσίπουρο Σπυρόπουλος», «Τσίπουρο Σπυρόπουλος με γλυκάνισο» και «Παλαιωμένο Τσίπουρο Σπυρόπουλος».

Info:
info@spyropoulos.family, τηλ. 6941 559941 (Φώτης Σπυρόπουλος)