Το Σαββατοκύριακο μας αρέσει να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε εδέσματα που αγαπάμε πολύ, όπως το σουβλάκι. Γιατί να παραγγείλουμε όμως delivery, ενώ μπορούμε να φτιάξουμε νοστιμότατα τυλιχτά και μόνοι μας; Εμείς σας έχουμε 11 διαφορετικές συνταγές για σουβλάκια με πίτα που καλύπτουν όλα τα γούστα: από τα κλασικά με κεμπάπ, με λουκάνικο, κοτόπουλο ή αρνίσια και γιαουρτλού κεφτέ μέχρι χορτοφαγικά με φακοκεφτέδες ή μανιτάρια ακόμα και με γύρο από κουνουπίδι ή φαλάφελ. Με αυτόν τον τρόπο δεν μένει κανείς παραπονεμένος, ακόμη κι όσοι νηστεύουν αυτή την περίοδο.


Σουβλάκι γιαουρτλού κεφτέ
Το λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο και γίνεται η δική μας έμπνευση για μια απολαυστική συνταγή.


Moσχαρίσια κεµπάπ
Το κεμπάπ είναι πιο μερακλίδικος μεζές για τη μπίρα, ενώ μπορεί να γίνει και ένα χορταστικό, σπιτικό σουβλάκι. Όσοι βρίσκουν τον αρνίσιο κιμά βαρύ, θα λατρέψουν αυτή την εκδοχή με μοσχαρίσιο κιμά.


Τηγανητά σουτζουκάκια σε κυπριακή πίτα
Ένα διαφορετικό τυλιχτό σουβλάκι που κρύβει μέσα του ένα αγαπημένο μας πιάτο: τα σουτζουκάκια! Η επιλογή της κυπριακής πίτας κάνει τα πράγματα πιο λαχταριστά!


Αρνίσια σουβλάκια με ταχίνι και πορτοκάλι
Αρνίσια σουβλάκια με γιορτινό χαρακτήρα και έντονο άρωμα πορτοκαλιού.


Το σουβλάκι του Οβελίξ
Ένας έξυπνος τρόπος να αξιοποιήσετε το κοκκινιστό μοσχάρι που περίσσεψε από το μεσημέρι. Πίτα, κρέας, λάχανο, καρότο. Ίσως από τα πιο γευστικά (και υγιεινά) σουβλάκια ever!


Σουβλάκια με λουκάνικο, κοτόπουλο, χαλούμι και πιπεριές
Σουβλάκια πληθωρικά που θα φτιάξετε για την παρέα και θα ζητήσουν κι άλλα…


Ψητός μπακαλιάρος σε πίτα για σουβλάκι
Ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης ετοιμάζει πίτες για σουβλάκι διαφορετικές. Μαρινάρει φιλέτο μπακαλιάρου με bbq sauce και soy sauce, το ψήνει στο φούρνο και το σερβίρει σε πίτες για σουβλάκι με ντομάτα, αγγούρι και μυρωδικά. Ο μπακαλιάρος όπως δεν τον έχετε ξαναγευτεί.

Vegan νηστίσιμο σουβλάκι με μανιτάρια, πιπεριές και γουακαμόλε
Αυτό το πρωτότυπο σουβλάκι είναι και νηστίσιμο και vegan, οπότε το καταναλώνουμε άφοβα και χωρίς τύψεις.


Κουνουπίδι γύρος σε πίτα: Το vegan νηστίσιμο σουβλάκι
Αυτό το τυλιχτό σουβλάκι με κουνουπίδι και σάλτσα ψητής ντομάτας το απολαμβάνουμε χωρίς καθόλου τύψεις, είτε νηστεύουμε, είτε αποφεύγουμε να καταναλώνουμε κρέας.


Σουβλάκι χορτοφαγικό με φακοκεφτέδες
Αυτό το σουβλάκι με τους κεφτέδες από φακές, το χειροποίητο τζατζίκι και τις πίτες ολικής αλέσεως είναι και πολύ υγιεινό και πολύ νόστιμο.


Τυλιχτό με φαλάφελ
Ο Μεσανατολίτης “Πρόσφυγας” με την τραγανή χρυσαφένια κρούστα κλείνει μέσα του μια πανδαισία από ρεβίθι ψιλοκομμένο, αρωματικά βότανα και μυρωδάτα μπαχαρικά. Εδώ φιλοξενείται μαζί με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και σος γιαουρτιού στο εσωτερικό μιας ζεστής αραβικής πίτας.