Το γνωστό ξενοδοχείο συνεχίζει την παράδοση των σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής. Αυτή τη φορά, μας συστήνει τον τον διάσημο Chef Pâtissier, διεθνή κριτή και καθηγητή Franck Michel.

Tarte-Mangue-Vanille

Το απόγευμα της Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 17:00, ο βραβευμένος ως ο καλύτερος Ζαχαροπλάστης της Γαλλίας το 2004 (MOF) και διεθνής πρωταθλητής ζαχαροπλαστικής το 2006, έρχεται στο Sofitel για να μας μυήσει στη γαλλική ζαχαροπλαστική. Το γλυκό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση, ενώ οι συμμετέχοντες θα πάρουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

St-Honoré-vanille-fraise

Λίγα λόγια για τον chef
Ο πολυβραβευμένος Franck Michel είναι ειδικευμένος στην εκπαίδευση και προετοιμασία ζαχαροπλαστών για μεγάλους διαγωνισμούς, όπως του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ζαχαροπλαστικής, του «Μουντιάλ για τις διάφορες Τέχνες της Ζάχαρης», MOF, «Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Ζάχαρης», «τρόπαιο Pascal Caffet» κ.ά. Επίσης, εκπαιδεύει εταιρικές ομάδες μεγάλων ζαχαροπλαστείων και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο,συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις.

Μεταξύ άλλων, την περίοδο 2012 – 2014 ήταν υπεύθυνος Chef Pâtissier στην περίφημη École Hôtelière της Λωζάννης, ενώ έχει γράψει το βιβλίο “Delicieux Caprices”, που έχει αποσπάσει πρώτο βραβείο της Γαλλικής Εθνικής Ακαδημίας Γαστρονομίας.

info
30 Μαΐου, Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής από τον Chef Pâtissier Franck Michel, Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650 & inpotas@otenet.gr. Ώρα έναρξης: 17:00. Τιμή: € 45 / άτομο, φ οιτητικό € 40, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ € 20.