To olivemagazine.gr και ο ΕΟΣ Σάμου κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς δύο φιάλες από το ολοκαίνουριο Βαβέλ Ροζέ Ημίξερο του ΕΟΣ Σάμου, που μοσχομυρίζει αγριοκέρασα και λεμονανθούς. Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα τα κερδίσουν; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα του ΕΟΣ Σάμου στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 14/4/2022 έως και 18/4/2022 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 19/4/2022 στις 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από 2 φιάλες του νέου ροζέ ημίξερου κρασιού Βαβέλ, που κυκλοφορεί από τον ΕΟΣ Σάμου. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κρασιού και προτάσεις σερβιρίσματος.

Λίγα λόγια για το νέο Βαβέλ Ροζέ Ημίξερο του ΕΟΣ Σάμου
Ένα ροζέ κρασί από το Σαμιακό αμπελώνα, αποτέλεσμα ενός οινολογικού συνδυασμού γηγενών ποικιλιών όπως ο Αυγουστιάτης, το Φωκιανό και το Μοσχάτο που γοητεύει τον ουρανίσκο και εξάρει τις αισθήσεις. Σερβίρεται ιδανικά στους 10-12ο C.

Στο στόμα είναι πλούσιο μα ισορροπημένο, δροσερό, με νότες πρώιμων καλοκαιρινών φρούτων και πράσινου λεμονιού. Πατάει πάνω στην υπέροχη οξύτητα του σπάνιου Αυγουστιάτη, προσφέροντας πεντακάθαρο άρωμα πετροκέρασου και καρπουζιού, γευστική ζωηράδα και καλό σώμα. Στο τέλος, επιφυλάσσει μακράς διάρκειας επίγευση με αίσθηση λάιμ που ισορροπεί άψογα τη γλυκύτητα του ημίξηρου.

Συνδυάζεται υπέροχα με τα λιπαρά ψάρια (όπως ο σολομός) αλλά και τα οστρακόδερμα, μαγειρεμένα με ζυμαρικά ή σε σαγανάκι, με πιάτα της ασιατικής κουζίνας, ενώ ταιριάζει εκπληκτικά με σούπα bouillabaisse, από ποικιλία ψαριών, γαρίδας και μυδιών, αρωματισμένης με σκόρδο, σαφράν και πιπέρι καγιέν. Επίσης, μπορεί εύκολα να συνοδεύσει ψητά λαχανικά όπως μελιτζάνες, πιπεριές και κολοκυθάκια και δίνει τις δικές του νύξεις σε όλα τα λαδερά της μεσογειακής κουζίνας όπως μπριάμ, γεμιστά, φασολάκια και μπάμιες. Ακόμη, σερβίρεται με πλατό τυριών (λευκά ντόπια τυριά και κατά προτίμηση, το κατσικίσιο), springrolls, όλες τις τάρτες φρούτων και φρουτοσαλάτες που να περιέχουν οπωσδήποτε φράουλα, κεράσι και ροδάκινο.