Με τη ζέστη του καλοκαιριού όλοι αναζητούμε λύσεις για να δροσιστούμε. Γι’ αυτό και το olivemagazine.gr σε συνεργασία με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προσφέρει σε 5 τυχερούς ένα σετ από τους νέους χυμούς φρούτων που μόλις κυκλοφόρησαν.

Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

✔ Like στη σελίδα μας στο Facebook

✔ Like τη σελίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στο Facebook

✔ Follow τη σελίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στο Instagram

✔ Like το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού, κάνοντας mention 2 φίλους σας.

(Προσοχή: το like πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 13.07.2023 έως και 19.07.2023 στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Olivemagazine.gr στο Facebook στις 20/7/2023.

Τι κερδίζουν οι νικητές:
Οι νικητές κερδίζουν από μια 6άδα χυμών ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ώστε να δοκιμάσουν όλες τις γεύσεις και να καταλήξουν για το ποια είναι η αγαπημένη τους.

Λίγα λόγια για τους χυμούς της Ομοσπονδίας

Οι νέοι χυμοί της Ομοσπονδίας φέρνουν τη δροσιά των φρούτων στο ποτήρι μας. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικές γεύσεις για όλα τα γούστα. Μπορούν να καταναλωθούν όλες τις ώρες, στο πρωινό, στο γραφείο, στο σχολείο, συνοδεύοντας το μεσημεριανό ή το βραδινό μας.
Ποιες είναι οι 6 γεύσεις; Πορτοκάλι, Μήλο, Ροδάκινο, Χυμός 9 φρούτων (Μήλο, Μάνγκο, πορτοκάλι, ανανάς, ακτινίδιο, βερίκοκο, ροδάκινο, μπανάνα, γκρέιπ φρουτ), Μήλο-Καρότο-Πορτοκάλι και Βερίκοκο-Μήλο-Πορτοκάλι.
Θα τους βρείτε σε όλα τα σουπερμάρκετ.