Οι 10 νικητές του διαγωνισμού για τα προϊόντα Lucia’s Farm είναι οι εξής:

1. Margarita Margaritaraki
2. Chrisanthi Lakka
3. Basilis Synodinos
4. Irini Pediaditi
5. Eleni Samartzi
6. Angie Chatzi
7. Ελένη Βασάκου
8. AnnaAnisa
9. Nancy Niforopoulou
10. George Polihronakis

Lucia-ntomates

Οι 10 τυχεροί κερδίζουν από ένα πακέτο γεμάτο προϊόντα Lucia’s Farm. Συγκεκριμένα:

2 συσκευασίες των 500 γρ. ντοματίνια σε τσαμπί
2 συσκευασίες ντοματίνια μινιόν
2 ποτηράκια με ντοματίνια κόκκινα snack
2 ποτηράκια με χρωματιστά ντοματίνια
2 διχτάκια πατάτες Μυρτώ 3 κιλά το καθένα

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία της εταιρείας DK Advertising (Ασημάκη Φωτήλα 7, Πεδίον του Άρεως, τηλ. 210 8847190, ώρες 12.00-17.00). Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό: 210 6880700.

Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την παραλαβή του δώρου τους.

Lucia-ntomates1

Λίγα λόγια για τη Lucia’ s Farm
H Lucia’s Farm είναι το νεότερο “παιδί” του Ομίλου Ευθυμιάδη, που μετρά πάνω από 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ανάπτυξης του στον αγρο-διατροφικό τομέα. Η δέσμευση της Lucia’s Farm “Από το χωράφι στο πιάτο σας” στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του Ομίλου στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Βασικό προϊόν του Ομίλου αποτελούν οι τομάτες Lucia’s Farm, οι οποίες καλλιεργούνται με τη μέθοδο της υδροπονίας σε γυάλινο θερμοκήπιο 100 στρεμμάτων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

myrto-patates

Τελευταία προστέθηκαν και οι πατάτες Μυρτώ στην οικογένεια του Ομίλου, οι οποίες παράγονται με Συμβολαιακή Γεωργία, που σημαίνει ότι καλλιεργούνται για λογαριασμό της εταιρίας από ομάδα επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα. Μια από τις βασικές αρχές των προϊόντων της Lucia’s Farm είναι ότι παράγονται με σύστημα “Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”, πράγμα που σημαίνει ότι εφαρμόζονται συγκεκριμένοι κανόνες και πρακτικές κατά την καλλιέργεια, γίνεται ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων και με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχουν υπολείμματα χημικών.

Περισσότερα: http://www.luciasfarm.gr