Οι 6 τυχεροί που κερδίζουν τα μοναδικά προϊόντα μελάσας Emelia είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Στέλλα ζαφειρελη
Giwta Koukoulh
Αθηνα Δρυμιτακη
Georgia Zaxou
Σοφία Ακτσόγλου
Nikos Papanagnos

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb, ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους. Όσο πιο άμεσα έχουμε τα στοιχεία τους τόσο πιο άμεσα θα έχουν και το δώρο τους.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από 2 γυάλινες συσκευασίες μελάσα Emelia, μία συσκευασία που περιλαμβάνει τις πρακτικές μονοδόσεις καθώς και από 3 ωμές μπάρες, που είναι πλούσιες σε σίδηρο.

Λίγα λόγια για τη μελάσα Emelia
Η Emelia είναι μια μελάσα ανώτερης ποιότητας, διότι δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, ενώ παρασκευάζεται από τον συμπυκνωμένo χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου, με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της φυγοκέντρησης και της τήξεως σε χαμηλή θερμοκρασία. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε σίδηρο, η μελάσα είναι ευεργετική και απαραίτητη σε άτομα με στίγμα μεσογειακής αναιμίας ή χαμηλό αιματοκρίτη. Oυσιαστικά, όμως, είναι κατάλληλη για όλους, εφόσον χαρίζει σωματική και πνευματική ευεξία και συμβάλει στην καλή υγεία. Ολα τα προϊόντα που παρασκευάζονται με τη μελάσα Emelia παράγονται σε ελληνικά εργαστήρια.
Η μελάσα Emelia συνδυάζεται τέλεια με χυμούς, smoothies, τσάι, καφέ, γιαούρτι, ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο, ενώ αντικαθιστά τη ζάχαρη επάξια -υπολογίστε τη μισή ποσότητα σε γραμμάρια- στη ζαχαροπλαστική (κέικ, αρτοσκευάσματα) και τη μαγειρική (μαρινάδες, σάλτσες). Καταναλώνεται όμως και σκέτη για θεραπευτικούς λόγους⋅ συνίσταται η κατανάλωση 2 κουτ. της σούπας ημερησίως.

info
Τα προϊόντα πωλούνται σε επιλεγμένα βιολογικά καταστήματα, καταστήματα υγιεινής διατροφής, delicatessen, φαρμακεία και στο www.emelia.eu

Δείτε επίσης:

Η Μάνια άφησε το πιάνο και την κλασική μουσική για να ασχοληθεί με τη μελάσα

Μελάσα: Μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη!

Νέο στικ με μελάσα Emelia για να την έχεις πάντα μαζί σου