Οι 3 τυχεροί του διαγωνισμού που κερδίζουν ένα τραπέζι στο Amber urban resto bar είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook και στο e-mail):

Παρασκευή Κοντού
Panos Beltitsas
Panagiotis Athinaios

Για να παραλάβετε το δώρο σας θα σας ζητηθεί και ένας κωδικός, ο οποίος θα σας αποσταλεί στο mail σας ή στη σελίδα σας στο facebook (ελέγξτε στο facebook και τον φάκελο “Αλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”).

Λίγα λόγια για το all day Amber
Tο όνομα του σημαίνει «κεχριμπάρι» και άνοιξε στην καρδιά της πόλης, στη γωνία Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους. Ενας ζεστός χώρος, με αρκετές custom made δημιουργίες, που λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και παραπέμπει σε λονδρέζικο στέκι. Το μενού υπογράφει ως executive chef ο Βασίλης Τζίμας, ο οποίος έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί ξεχωρίζουν τα γεμάτα ενέργεια υγιεινά smoothies και τα υπέροχα πρωινά με αυγά benedict, τα croque madame και τα πιο πληθωρικά pancakes. Το μεσημέρι, το γεύμα ξεκινά με μια burrata με culis παντζαριού και πίκλες από καρύδι ή την ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες, crispy prosciutto,σπανάκι, φιστίκι, μήλο και vinaigraitte βανίλιας, που γίνεται ανάρπαστη, πριν παραγγείλεις κάποιο από τα signature ζυμαρικά, όπως το μαύρο pacchery με μαστίχα και σολομό η το spaghetti cacio e pepe. Όσο για το βράδυ, σίγουρη επιλογή κάποιο από τα πιάτα με Black angus: Flap steak, Rib eye ή strip loin.

info
Κολοκοτρώνη & Λεωχάρους, Κέντρο, τηλ. 210 3227757, https://amberathens.gr/