Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα αναζητάμε όμορφες διακοσμητικές λύσεις που δίνουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι και φτιάχνουν τη διάθεση μας.

Η ΙΚΕΑ, λοιπόν, μας προσφέρει για μία ακόμη φορά ιδέες και λύσεις για να στολίσουμε το σπίτι με τα νέα χριστουγεννιάτικα προϊόντα της. Καπέλα φωτιστικών σε σχήμα αστεριού, γιρλάντες, διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαξιλάρια σε σχέδια εμπνευσμένα από τη σουηδική παράδοση βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο μας.

IKEA-Nea-Xristougenniatika-Proionta-2016-2

Επιπλέον, έχει προβλέψει και για την προετοιμασία των εορταστικών δείπνων, με μαγειρικά σκεύη σε σουηδικά φολκλόρ σχέδια, όπως φόρμες για γλυκά, είδη σερβιρίσματος με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες και ποτήρια για σαμπάνια. Από τις νέες σειρές της ΙΚΕΑ για τα Χριστούγεννα δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι συσκευασίες δώρων, που μπορούν να γίνουν και πιο προσωποποιημένες αφού κάποια κουτιά είναι από μαυροπίνακα, για να γράφουμε σε αυτά τις ευχές μας για το νέο έτος, αλλά και χαρτιά περιτυλίγματος. Στα συν και ότι στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας υπάρχουν και αμέτρητες ιδέες για δώρα για τους αγαπημένους μας.