Αγαπάς το παγωμένο τσάι και ειδικά το αρωματικό; Έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Πρόκειται για το ιδανικό ρόφημα για το ζεστό καιρό και καλή εναλλακτική για όσους δεν αρέσει το αλκοόλ. Κρύο και δροσιστικό, μπορεί να γίνει το δικό σας αγαπημένο.

Πώς να το φτιάξουμε
Βράζουμε 180 ml νερό, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φρούτων σε ένα ψηλό ποτήρι και μετά ρίχνουμε το βρασμένο νερό στο ποτήρι. Η ποσότητα της μαρμελάδας που θα προσθέσουμε εξαρτάται από το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το τσάι, για παράδειγμα, 1 κουτ. της σούπας μαρμελάδας θα δώσει ήπια γεύση. Ανακατεύουμε  πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και μετά βάζουμε το φακελάκι τσαγιού της επιλογής μας.

Αφήνουμε το φακελάκι για 3-5 λεπτά —ή απλά για λίγο περισσότερο από ότι συνήθως και έπειτα αφαιρούμε. Όσο το τσάι είναι ακόμα ζεστό, γεμίζουμε το ποτήρι με παγάκια για να κρυώσει.

Οι γευστικοί συνδυασμοί είναι ατελείωτοι: Μαρμελάδα βατόμουρο με πράσινο τσάι και μαύρο τσάι, μαρμελάδα πορτοκαλιού με μαύρο τσάι και μαρμελάδα φράουλα με τσάι μέντας. Διαλέξτε τις αγαπημένες σας γεύσεις για να φτιάξετε τον δικό σας συνδυασμό.