Αν ρωτούσαμε μικρούς και μεγάλους ποιο είναι το όνομα του γλυκού που έχει ως βασικά υλικά την κρέμα τυριού και το μπισκότο, στοιχηματίζουμε ότι η πρώτη απάντηση που θα τους ερχόταν στο μυαλό είναι «cheesecake».

Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο γλυκό είναι ευρέως αγαπητό και παγκόσμια αναγνωρίσιμο με αμέτρητες παραλλαγές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τη Νέα Υόρκη και την Κεντρική Ευρώπη, μέχρι τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 συνταγές για cheesecake από τον Στέλιο Παρλιάρο για όλα τα γούστα: με άρωμα Κρήτης, με σοκολάτα, με φρέσκα φρούτα, ακόμα και… «καμμένο».

Cheesecake με κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι και φράουλες
Μια συνταγή για το αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους cheesecake με ελληνικό κατσικίσιο τυρί και δροσερές φρέσκιες φράουλες από τον Στέλιο Παρλιάρο.

«Καμμένο» cheesecake των Βάσκων, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Τραγανό εξωτερικά και βελούδινο μέσα, ένα λαχταριστό γλυκό που σίγουρα θα λατρέψετε.

Κρητικό cheesecake από τον Στέλιο Παρλιάρο
Η ελληνική εκδοχή ενός αγαπημένου γλυκού, φτιαγμένη με παξιμάδια, ανθότυρο και μέλι.

Cheesecake από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Φουρνίζουμε το πιο λαχταριστό cheesecake με βούτυρο Lurpak, Arla φρέσκο τυρί κρέμα και Arla κρέμα γάλακτος πλήρης.

Σοκολατένιο cheesecake με φιστίκια Αιγίνης, από τον Στέλιο Παρλιάρο
Αυτό το σοκολατένιο cheesecake του αγαπημένου μας Στέλιου Παρλιάρου με τα φιστίκια Αιγίνης και στη βάση του και ως επικάλυψη απογειώνεται γευστικά και ταιριάζει πολύ και στο γιορτινό τραπέζι.