Κάποιες κοπές σε κρέας και πουλερικά θεωρούνται «δεύτερες» ωστόσο, με τα σωστά υλικά μπορούν να γίνουν βασικό υλικό σε συνταγές μοναδικής νοστιμιάς. Επιλέγουμε φτερούγες κοτόπουλου, που μπορεί να μην είναι τόσο «γεμάτες» από σάρκα ωστόσο γίνονται εξαιρετικός μεζές.

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας
Μία από τις πιο εύκολες συνταγές για φτερούγες κοτόπουλου, που γίνεται με ελάχιστα υλικά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Φτερούγες κοτόπουλου στον φούρνο με γουακαμόλε
Μια ακόμα συνταγή με έθνικ χαρακτήρα με τις φτερούγες κοτόπουλου εδώ να συνοδεύονται από σάλτσα γουακαμόλε. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε σάλτσα σόγιας
Με άρωμα και γεύση ανατολής οι πικάντικες αυτές φτερούγες κοτόπουλου είναι ιδανικό συνοδευτικό για μπίρα και κρασί, ενθουσιάζοντας τους πάντες με τη νοστιμιά τους. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Φτερούγες κοτόπουλου με εξωτική μαρινάδα
Οι ταπεινές και πάμφτηνες φτερούγες του κοτόπουλου παίρνουν πρώτα το εξωτικό μπανάκι τους σε γλύκοπικάντικη μαρινάδα πριν περάσουν από τη σχάρα και γίνονται ένα ορεκτικό να γλύφεις τα δάχτυλά σου… Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Δείτε επίσης:

Ο απίστευτος λόγος που οι Κορεάτες δεν τρώνε ποτέ φτερούγες κοτόπουλου

Πώς φτιάχτηκαν για πρώτη φορά τα Buffalo wings;

Ο κολλητός της Κιμ Καρντάσιαν το γλεντάει με χρυσές φτερούγες των 1000$