Μια νέα, πρωτότυπη ιδέα μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε συνταγές υψηλής γαστρονομίας στο σπίτι, με την υπογραφή και την καθοδήγηση καταξιωμένων σεφ.

Το MindTheBox δημιουργήθηκε για όλους εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν ποιοτικό φαγητό, δημιουργημένο από επιλεγμένες πρώτες ύλες και premium συστατικά. Σαν να λέμε δηλαδή φαγητό εστιατορικού επιπέδου με fine dining χαρακτήρα, νόστιμο και προορισμένο για την απόλαυση όλης της οικογένειας ή μιας παρέας. Το MindTheBox συγκεντρώνει συνταγές έμπειρων επαγγελματιών και μας δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε εύκολα και με κάθε λεπτομέρεια εστιατορικά πιάτα στο σπίτι. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγουμε από την ιστοσελίδα Mindthebox.gr τη συνταγή που θα θέλαμε να μαγειρέψουμε ιδανικά 2 μέρες πριν, κάνουμε την πληρωμή με τους τρόπους που αναφέρονται και στη συνέχεια παραλαμβάνουμε όλα τα φρέσκα υλικά της συνταγής στο σπίτι, σε ειδική οικολογική συσκευασία. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας παραλαμβάνετε λεπτομερώς τη συνταγή, τα υλικά και ένα tutorial video με όλα τα βήματα που απαιτούνται για την εκτέλεση της συνταγής χωρίς κανένα λάθος μαζί με χρήσιμα tips για σιγουρη επιτυχία. Με λίγα λόγια, το MindTheBox είναι ο προσωπικός μας προμηθευτής πρώτων υλών αλλά και ο private Chef που έρχεται στην κουζίνα για να την μετατρέψουμε μαζί σε fine dining εστιατόριο. Οι συνταγές είναι δοκιμασμένες και στην συνταγογραφική ομάδα θα βρείτε ονόματα όπως τον Γιώργο Στυλιανουδάκη, την Εύας Παρακεντάκη, τον Δημήτρη Σταμούδη, τον Άγγελο Μπακόπουλο, Παναγιώτη Τσίκα, Γιάννη Κοσμαδάκη, Κωνσταντίνα φάκλαρη, Γιώργο Τσαπάρα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 πιάτα και επιπλέον 3 γιορτινά και όλα τα υλικά φτάνουν ζυγισμένα, στις ποσότητες που αντιστοιχούν σε κάθε συνταγή. Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά επιλεγμένες. Καθημερινά, η ομάδα του MindTheBox επισκέπτεται τους συνεργάτες της μαναβικής για να προμηθευτεί ό,τι θα χρειαστεί για τις παραγγελίες της. Έτσι, τίποτα δε μένει στο ψυγείο και δε χάνει τη φρεσκάδα του. Όσο για τα κρέατα, επιλέγονται από μικρές φάρμες του εξωτερικού ώστε να διασφαλίζεται ότι ακολουθούνται όλα τα πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας.

info

mindthebox.gr

Το άρθρο της εβδομάδας