Εμείς αναζητάμε online συνταγές για να φτιάξουμε τις πρώτες σούπες για το φετινό φθινόπωρο και η Google, «ψαρεύει» τις επιλογές μας και φτιάχνει τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σούπες για αυτή την εποχή.

Μπορεί στην Ελλάδα το φθινόπωρο να αργεί να φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο από τώρα γνωρίζουμε ότι με τα πρωτοβρόχια θα γεννηθεί και η επιθυμία μας για μία περιποιημένη ζεστή σούπα. Αν θέλετε να πάρετε από τώρα μία γεύση, δείτε ποιες σούπες θα μαγειρευτούν περισσότερο αυτή την εποχή.

Η διάσημη πλατφόρμα αναζητήσεων λοιπόν, συγκέντρωσε τις συνταγές που ήδη έχουν ψάξει περισσότερο οι χρήστες της και έφτιαξε την κορυφαία 5άδα με τις πιο δημοφιλείς συνταγές για σούπα αυτό το φθινόπωρο. Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη ότι ανάμεσα τους είναι η κολοκυθόσουπα, που έτσι κι αλλιώς είναι από τις πιο κλασικές επιλογές της εποχής. Μάλιστα, τη συναντάμε δύο φορές στη λίστα, μία με τη στρογγυλή πορτοκαλί κολοκύθα και μία με την πιο μικρή και μακριά της ποικιλίας butternut. Υπάρχει όμως και μία σούπα που δεν την γνωρίζαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη στιγμή που είδαμε τον τίτλο της. Διαβάστε τη λίστα και θα καταλάβετε ποια εννοούμε…

Οι top 5 σούπες του φετινού φθινοπώρου:
1. Κολοκυθόσουπα
2. Πατατόσουπα με τυρί
3. Σούπα με μικρή γλυκιά κολοκύθα (ποικιλία butternut)
4. Σούπα cheeseburger
5. Σούπα albondigas

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η σούπα cheeseburger που φτιάχνεται με μοσχαρίσιο κιμά, λαχανικά και μπόλικο τυρί, όπως ένα cheeseburger, δικαιολογώντας απολύτως το όνομα της. Όσο για την 5η σούπα στη λίστα, πρόκειται για παραδοσιακή μεξικάνικη σούπα φτιαγμένη με ζουμερά κεφτεδάκια με βότανα και ρύζι (albondigas), σε αρωματικό ζωμό ντομάτας -κάτι σαν τα δικά μας γιουβαρλάκια, δηλαδή.

Σας ανοίξαμε την όρεξη για σούπες; Δείτε και τις δικές μας αγαπημένες επιλογές:
16 βελούδινες σούπες για τα κρύα και όχι μόνο

10 light σούπες για εσένα που προσέχεις τη διατροφή σου

Φτιάχνουμε νόστιμες και θρεπτικές διαυγείς σούπες