Sponsored Content

Όταν προετοιμαζόμαστε για τα εορταστικά τραπέζια, πάντα αναζητούμε τρόπους να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας και να απογειώσουμε τα πιάτα που θα μαγειρέψουμε, επιλέγοντας πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές. Κάνοντας τον προγραμματισμό μας,  καταρτίζουμε τη λίστα με τα υλικά μας, υπολογίζουμε τις ποσότητες για τον κόσμο που θα έρθει και υπολογίζουμε τους χρόνους που χρειαζόμαστε τόσο για τα ψώνια όσο και για τη μαγειρική. Και αν δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο να αφιερώσουμε στη μαγειρική μας διότι οι ρυθμοί της πόλης δεν σταματούν ακόμα και τις γιορτές;  Υπάρχει ένα υλικό που ταιριάζει με όλα, γίνεται πανεύκολα και χωρίς κόπο και νοστιμίζει τα πιάτα μας στο πι και φι.

Χάρη στις δυο νέες γεύσεις του Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, μπορείτε να δώσετε μια gourmet διάσταση στα σπιτικά μαγειρέματά σας στο πι και φι! Πρόκειται για τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ αλλά και τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις συνταγές στο εορταστικό τραπέζι.

Μια πολύ γευστική και εντυπωσιακή πρόταση είναι ο Πουρές γλυκοπατάτας-καρότου με πέστο ροδιού –που άνετα μπορεί να αποτελεί πρώτο πιάτο στο τραπέζι σας. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία του. Στη συνέχεια, φτιάχνετε και το πέστο ροδιού με φιστίκι Αιγίνης και σε λιγότερο από 20 λεπτά έχετε στο τραπέζι σας ένα πεντανόστιμο αλλά και πολύ όμορφο πιάτο.

Μπορείτε να φτιάξετε το πιο γρήγορο και νόστιμο συνοδευτικό για το γιορτινό τραπέζι χρησιμοποιώντας τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ, που θα συνοδεύσει τέλεια το Κοτόπουλο με προσούτο και φασκόμηλο. 

Ο πουρές μπορεί άνετα να ενταχθεί μέσα σε πιάτα -ειδικά σε τάρτες και πίτες- και να τα απογειώσει. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ και να ετοιμάσετε την πιο απολαυστική Ανοιχτή πίτα κοτόπουλου με πουρέ μανιταριών. Ένα εύκολο ορεκτικό, ιδανικό τόσο για το κυριακάτικο όσο και για το γιορτινό τραπέζι, που μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα. Αρκεί και πάλι να φτιάξετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ και να τον συνδυάσετε με το κοτόπουλο, ώστε να έχετε μια πολύ γευστική πίτα. Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε εδώ ότι η γεύση τρούφας του πουρέ είναι αυτό το κάτι που μπορεί να ψάχνετε για να απογειώσετε τη συνταγή σας και να την κάνετε πιο ξεχωριστή και ακόμα πιο γιορτινή, ειδικά για εκείνους που έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στη γεύση τρούφας. Ο πουρές, πέρα από τη γέμιση, μπαίνει και πάνω πάνω και σε συνδυασμό με το τυρί που πασπαλίζουμε στο τέλος, θα δώσει στην ανοικτή πίτα μας τη σωστή υφή, χωρίς να χρειαστεί να την καλύψουμε με άλλο φύλλο. Εννοείται ότι μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την πίτα και με τη γαλοπούλα -ή το κοτόπουλο, που οι περισσότεροι τρώμε- η οποία περίσσεψε από κάποιο γιορτινό τραπέζι, ως zero waste πρόταση.

Γιατί δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε πολλά υλικά για να φτιάξετε homemade gourmet γεύσεις για το γιορτινό σας τραπέζι! Αρκεί μόνο να βρίσκονται στο ντουλάπι σας οι νέες γεύσεις του πουρέ ΓΙΩΤΗΣ. Και όλα τα άλλα θα γίνουν εύκολα και γρήγορα!

Δείτε παρακάτω και τις προτάσεις μας:

Πουρές γλυκοπατάτας-καρότου με πέστο ροδιού

Κοτόπουλο με προσούτο, φασκόμηλο και πουρέ γλυκοπατάτας-καρότου

Ανοιχτή πίτα κοτόπουλου με πουρέ μανιταριών

Κι αν σας άνοιξε η όρεξη για περισσότερες συνταγές με Πουρέ ΓΙΩΤΗΣ, θα τις βρείτε εδώ.