Sponsored Content 

Η τομάτα είναι η βασίλισσα του καλοκαιριού, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να την απολαμβάνουμε όλες τις εποχές. Άλλωστε ελληνική κουζίνα σημαίνει κοκκινιστά φαγητά, χειμώνα-καλοκαίρι. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, στην Ελλάδα μαγειρεύουμε σχεδόν καθημερινά κάτι με τομάτα.

Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να χρησιμοποιούμε τη φρέσκια τομάτα στην καλύτερη εκδοχή της. Κονκασέ, πελτές, φυσικός χυμός, κέτσαπ και τριμμένη ψίχα είναι κάποιοι από τους τύπους τομάτας που κυκλοφορούν στην αγορά. Ποιός όμως είναι ιδανικός για κάθε συνταγή; Για παράδειγμα, αν θέλουμε να φτιάξουμε σάλτσες, πίτσα ή ζυμαρικά, ποιό είναι εκείνο το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα; Φρέσκια και αρωματική, χωρίς φλούδες, σπόρια και κομματάκια, με τέλεια υφή και γεύση, ιδανική για τα συγκεκριμένα τοματένια πιάτα η τριμμένη ψίχα έχει όλα τα πλεονεκτήματα.

Λαχταριστές μακαρονάδες, κλασικές και πιο ιδιαίτερες, όπως η ναπολιτέν, η μπολομέζ και η αματριτσιάνα, πεντανόστιμες σπιτικές πίτσες με νόστιμα τυριά, εκλεκτά αλλαντικά και φρέσκα λαχανικά είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που για να απογειωθούν χρειάζονται τη γλυκιά γεύση της σωστής τομάτας. Αυτήν ακριβώς την επιλογή μας προσφέρει η εταιρεία που έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της συνώνυμο της πιο νόστιμης ελληνικής τομάτας. Η ΓΚΡΕΚΑ συνεχίζοντας να δημιουργεί προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μας προσφέρει την Polpa ΓΚΡΕΚΑ, μια φρέσκια, νόστιμη και πρακτική εκδοχή που μας λύνει τα χέρια στην κουζίνα.

Η ψίχα κάνει τη διαφορά
Η Pοlpa ΓΚΡΕΚΑ φτιάχνεται από 100% ώριμες ζουμερές σερραϊκές τομάτες που μαζεύονται στην απόλυτη εποχή τους, δηλαδή το καλοκαίρι, και συσκευάζονται αμέσως. Αυτό είναι ουσιαστικά και το μεγάλο μυστικό της φρεσκάδας και της νοστιμιάς της. Κάθε κουτί Polpa ΓΚΡΕΚΑ είναι γεμάτο λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας στον πλούσιο χυμό της και κλείνει μέσα του όλη την ψυχη της τομάτας, δηλαδή τη φινέτσα της ελληνικής μαγειρικής και τον αληθινό χαρακτήρα της μεσογειακής κουζίνας. Κατακόκκινη με άψογη υφή, τέλεια γεύση και εντυπωσιακό άρωμα απογειώνει κάθε συνταγή. Και το καλύτερο; Προσφέρει εύκολα και γρήγορα ένα δεμένο και βελούδινο αποτέλεσμα αφού δεν χρειάζεται πολύ μαγείρεμα και δεν περιέχει φλούδες και σπόρους.

Με τι συνταγές ταιριάζει
Ταυτόχρονα όμως η Pοlpa ΓΚΡΕΚΑ είναι το κατάλληλο υλικό για γρήγορα πιάτα όπως μια ανάλαφρη τοματόσουπα, μια αρωματική σάλτσα για σπαγγέτι, μια περιποιημένη στραπατσάδα, ένα μερακλίδικο σαγανάκι με γαρίδες ή ανατολίτικα αυγά σακσούκα. Ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις το μεγαλείο της απλότητας αναδεικνύεται με ένα στιγμιαίο πέρασμα από δυνατή φωτιά ή μια βράση λίγων μόνο δευτερολέπτων.