Παρ’ όλο που η δράση της ελληνικής αυτής εταιρίας ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 1978, σήμερα, βρίσκουμε τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αν και το όνομα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, στη συνείδησή μας, έχει συνδυαστεί με τα ντοματάκια της, αλλά και γενικότερα με 20 διαφορετικά προϊόντα ντομάτας, η εταιρία, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που με τα χρόνια όλο και πληθαίνουν.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, λοιπόν, δεν μας συνοδεύει μόνο στα κοκκινιστά μαγειρέματα. Με τα έτοιμα γεύματά της σε κουτί, όπως τα φασόλια γιαχνί, τα ντολμαδάκια, τον λαδερό αρακά, τη ρεβιθάδα και τους γίγαντες, μας συντροφεύει στην εκδρομή και το πικ νικ, με πολλές επιλογές για όσους νηστεύουν ή απλά θέλουν να υιοθετήσουν μια διατροφή με λιγότερο κρέας και περισσότερα όσπρια και λαδερά.

Ακόμη, έχει φροντίσει και για τους… μακαρονάδες. Ειδικά εκείνους με αδυναμία στην παράδοση. Πέτουρα Μακεδονίας, χυλοπιτάκι και χυλοπίτες, και τρία διαφορετικά είδη τραχανά, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές. Ακόμη, προσφέρει και μεγάλη ποικιλία στα λαχανικά του κουτιού, στα ρύζι ώστε να διαλέξουμε το καταλληλότερο για κάθε συνταγή, αλλά και σε ελαιόλαδα και σπορέλαια.

Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια προϊόντων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, έχει προσθέσει στον κατάλογο των προϊόντων της και τη σειρά ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις. Και το τραχανότο της σειράς, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύουμε στο σπίτι την πιο ελληνική εκδοχή ενός “ριζότο”, αλλά και ο τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, είναι δύο προϊόντα που έχουν θέση στο ντουλάπι κάθε καλοφαγά, που αγαπά και εμπιστεύεται τα προϊόντα της ελληνικής γης και των Ελλήνων παραγωγών.

 

Δείτε επίσης:

Ισπανική κουζίνα στο τραπέζι μας και στη νηστεία!

Κέτσαπ, πελτές ή πούλπα ντομάτα; Ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά;