Σήμερα που η βιωσιμότητα είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητας επιλέγουμε να ζούμε μια ποιοτικότερη ζωή εξελίσσοντας τις επιλογές μας. Πρόκειται για μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει τα πάντα: τον τρόπο που ζούμε, κινούμαστε και εργαζόμαστε, και φυσικά τον τρόπο που τρεφόμαστε. Ειδικά σε ότι αφορά τον τρόπο που τρεφόμαστε, είναι γεγονός ότι ζούμε στην εποχή που ζητήματα όπως η τεράστια σπατάλη τροφίμων και γαστρονομικά κινήματα όπως το Zero Food Waste είναι στο επίκεντρο.

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες τεχνολογίας μας προσφέρει τις εμπειρίες που μας έχουν λείψει περισσότερο στη μετα-covid, δηλαδή μας δίνει την ευκαιρία να ξαναμαζευτούμε με τους φίλους μας γύρω από ένα τραπέζι και να κουβεντιάσουμε απολαμβάνοντας εξαιρετικά γεύματα. Πρόκειται για το “Around the table” της Mastercard® το οποίο μας προσφέρει μία σειρά από μοναδικές physical και digital γαστρονομικές εμπειρίες δίνοντάς μας την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αν ανοίξουμε τους γαστρονομικούς μας ορίζοντες.

Ειδικά σχεδιασμένα μενού από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ
Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Μανώλης Παπουτσάκης, οι σεφ της Cookoovaya, ο Τάσος Μαντής, ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Δημήτρης Κότσαλης είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής εστιατορικής σκηνής οι οποίοι, μέσα από αποκλειστικά μενού και εμπειρίες που δημιούργησαν για τους κατόχους Mastercard® θα μοιραστούν μαζί τους την περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική και τον σεβασμό στην πρώτη ύλη.

Όλοι οι κάτοχοι των καρτών Mastercard®, μέσα από το priceless.com/aroundthetable, μπορούν να κάνουν εύκολα την κράτησή τους σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και σε γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς. Στην ίδια πλατφόρμα υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής φυσικών ή διαδικτυακών γαστρονομικών εμπειριών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το “Around the table”, πάντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και το Zero Food Waste.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ξεχωριστές προσωπικότητες της γαστρονομίας, οι οποίες θα μοιραστούν τις γεύσεις και την εμπειρία τους. Για παράδειγμα, οι κάτοχοι των καρτών Mastercard® θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τα “κρασιά” από φρούτα (Why-Ins) που ζυμώνονται και εμφιαλώνονται στο Line Athens αλλά και να επισκεφθούν τη βιολογική φάρμα Margi από όπου θα μαζέψουν και θα δοκιμάσουν φρέσκα προϊόντα, γνωρίζοντας το Farm to Table στην πράξη.

Ακόμα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά βίντεο με μοναδικά masterclasses και tips όπως συνταγές για zero waste cocktails στο σπίτι από τη Barflies και συνταγές με «ανακυκλωμένα» υλικά και γλυκά για υπέροχα zero waste επιδόρπια από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Σε κάθε περίπτωση, τo Around the table είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό γαστρονομικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά είναι η ιδανική ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με φίλους και αγαπημένους γύρω από ένα τραπέζι απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα ανοίξει τους ορίζοντες μας και θα μας βοηθήσει να δούμε τη ζωή με διαφορετική αντίληψη μέσα από το φίλτρο της γαστρονομίας.