Το concept restaurant του ξενοδοχείου Four Seasons, σερβίρει από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από τις 11:30 το πρωί, το πιο ανατρεπτικό και πλούσιο brunch της Αθήνας.

To μοναδικό Beefbar του ιδιοφυούς επιχειρηματία Ρικάρντο Τζιράουντι και του συνεργάτη του στην Αθήνα Γουάφικ Ίντρις, που φιλοξενείται από το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons Astir Palace, προσφέρει μία νέα εμπειρία σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις.

Για το νέο αυτό ραντεβού με τους φανατικούς του brunching, ο σεφ του Beefbar Athens έπαιξε με τους κώδικες του a la carte menu προκειμένου να διαμορφώσει μία ολιστική πρόταση γεύσης. Σεβόμενο το αρχετυπικό DNA του, το Beefbar Athens Sunday Brunch δοκιμάζει τις πρωινές και πιο ανάλαφρες εκφράσεις των meat oriented συνθέσεων που το χαρακτηρίζουν, φιλοξενώντας παράλληλα τα πιάτα-σημεία αναφοράς που υπογραμμίζουν ένα κλασικό Κυριακάτικο brunch, όπως τα αβγά σε διάφορες παραλλαγές (Greek style scrambled eggs, chili avocado toast, ποσέ με τρεις διαφορετικές σάλτσες ολαντέζ) αλλά και Pancakes, Mash Potatoes, French Toast και άλλα γλυκά. Η μεγάλη ποικιλία από classic Beefbar επιλογές όπως το truffle croissant με ζαμπόν, το jamon de kobe beef και το beef ribeye ham, έρχονται σε πλήρη ισορροπία με ανάλαφρα, vegetarian πιάτα όπως το ψητό κουνουπίδι με πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι, αλλά και πιο healthy προτάσεις όπως η σαλάτα super kale και τα yogurt bowls με φρέσκα φρούτα.

Πηγαίνοντας σταθερά την εμπειρία της γεύσης σε νέα επίπεδα, το Beefbar Athens διαμόρφωσε, ειδικά για το Sunday Brunch, ένα εξειδικευμένο Bloody Μary Corner. Προτείνει επίσης επιλογές σε Bellinis και ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, ενώ χαρίζει στο μενού του, τόσο για το brunch όσο και το dinner, την μοναδική sauce του εστιατορίου Relais de Paris, που για τους γνώστες θεωρείται η διάσημη παριζιάνικη «μυστική σάλτσα». Η θέα στη θάλασσα, μία χαλαρή Κυριακή με μοναδικές γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το δικό της dj set, σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν εστιατόριο-προορισμός.

info
Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή, στις 11:30, Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλ.: 210 96 70 700, beefbar.com

Δείτε επίσης

Το Beefbar ανοίγει στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στο νέο Four Seasons Αstir Palace θα βρεις ούτε 1 ούτε 2, αλλά 8 εστιατόρια

Ρικάρντο Τζιράουντι: Ο Μονεγάσκος που «έφερε» στην Ευρώπη το Black Angus