Το νέο στέκι των vegans, των χορτοφάγων αλλά και των φανατικών της υγιεινής διατροφής άνοιξε επιτέλους στο Χαλάνδρι! Ο λόγος για το Buddha’s Hand, το νέο εγχείρημα του σεφ Γιάννη Λουκάκου.

Ορμώμενοι από την μεγάλη ζήτηση για υγιεινά και θρεπτικά πιάτα με βάση τους τις αρχές της ισορρπημένης διατροφής, ο Γιάννης Λουκάκος και οι συνεργάτες του προτείνουν εναλλακτικά σνακ και ροφήματα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να τρέφονται υγιεινά. Στόχος τους είναι να αποδείξουν πως το υγιεινό φαγητό, μπορεί να είναι πάνω απ’ όλα και εξαιρετικά νόστιμο. Μέσα από τον κατάλληλο συνδυασμό πρώτων υλών, μιλούν στη γλώσσα του καθημερινού φαγητού με τη δική μας μοναδική διάλεκτο.Με σεβασμό στις διατροφικές επιλογές του καθενός, προτείνουν μοναδικά και θρεπτικά πιάτα.

Στον κατάλογό του συναντάμε πολύχρωμες σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, θρεπτικούς υδατάνθρακες και καλές πηγές πρωτεΐνης για κρεατοφάγους, vegetarians αλλά και vegans, χορταστικά σνακ, όπως σάντουιτς με φαλάφελ, wrap με σολομό, ανανά και γουακαμόλε και μπουρίτο με κοτόπουλο και πλιγούρι.

Δεν λείπουν βέβαια και οι νόστιμες επιλογές για πρωινό (διαθέσιμες μέχρι τις 11.30 το πρωί) με αβγά και σάντουιτς, αλλά και οι ωμές μπάρες με ξηρούς καρπούς, σπόρους και υπερτροφές.Στα ροφήματα, η λίστα είναι μεγάλη και χορταστική και περιλαμβάνει από καφέδες, μέχρι θρεπτικά smoothies και φρουτένιους ή πράσινους χυμούς.

Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε όλα!

info
Ανδρέα Παπανδρέου 22, Χαλάνδρι, Τηλ. 21 0685 4683