Η νέα premium υπηρεσία του εστιατορίου Cookoovaya σε αποκλειστική συνεργασία με την Peugeot Gallo αναλαμβάνει τη μεταφορά όλης της exclusive εμπειρίας, που έχετε γνωρίσει στο εστιατόριο, και στο δικό σας προσωπικό χώρο.

Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα μενού απολύτως στα μέτρα σας με φροντίδα και ασφάλεια, προσφέροντάς σας αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια: σοφή ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από την αδιάκοπη μελέτη των προϊόντων, την εμπειρία και το πάθος για γεύση.

Υπό την καθοδήγηση του σεφ Περικλή Κοσκινά, επιλέγετε την πρώτη ύλη βάσει διαθεσιμότητας, τον τρόπο μαγειρέματος (ωμά, αχνιστά, στη σχάρα κ.ο.κ) και τα συνοδευτικά συμμετέχοντας σε όλη τη διαδικασία της συνταγής, φτιάχνοντας πιάτα που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς.

Επιπλέον, σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε το κρασί που ταιριάζει στο μενού που θα δημιουργήσετε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας της Cookoovaya.

Παράλληλα, μία ακόμη υπηρεσία delivery είναι διαθέσιμη, το Cookoo by Cookoovaya ένα μενού με τα πιο κλασικά πιάτα του εστιατορίου εμπλουτισμένο με μία σειρά νέων προτάσεων, υπό τον τίτλο “Bread & Fish” όπως είναι το Tuna burger, Club Sandwich με γόπα και σύγκλινο, Brioche με τηγανητό ροφό και ταραμοσαλάτα.

info
Cookoovaya Wise Food Experience at Home:
Τηλ.: 210 7235005 & email: reservations@cookoovaya.gr
Cookoo by Cookoovaya: Διανομή από Wolt. Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Κυριακή, 13.00 – 23.00
Takeaway: Χατζηγιάννη Μέξη 2α, Χίλτον, Τρίτη έως Κυριακή, 13.00 – 23.00. Τηλ.: 210 7235005

Σημείωση: Το εστιατόριο λειτουργεί ακολουθώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας, ασφάλειας και υγιεινής, που προτείνονται από τον ΕΦΕΤ.

Δείτε επίσης

Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα από την ομάδα των Cookoovaya, Basegrill, Hoocut και Τραβόλτα

Γκαστόνε: Νέο κρεατοφαγικό στέκι από την ομάδα του Cookoovaya

Cookoovaya: Η σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα εξελίσσεται!