Το εστιατόριο των βορείων προαστίων Nolita ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι, μεταφέροντας από τα μέσα Μαΐου τη σάλα του στον εξωτερικό χώρο του Semiramis, αλλά και συστήνοντας ένα νέο εστιατόριο στην Κέρκυρα.

nolita3

Οι επισκέπτες του Nolita Athens θα απολαμβάνουν κάθε βράδυ τη σύγχρονη ιταλική κουζίνα του σεφ Γιάννη Λιόκα δίπλα στην εμβληματική, πολύχρωμη πισίνα του ξενοδοχείου. Αντλώντας έμπνευση και από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά υπακούοντας στις βασικές αρχές της ιταλικής κουζίνας, το μενού περιλαμβάνει ιταλικές σπεσιαλιτέ όπως πίτσα, ενώ θα ανανεώνεται συνεχώς.

liokas-alertas

Τα γλυκά, του εστιατορίου, ανέλαβε πρόσφατα ο Pastry Chef Διονύσης Αλέρτας, που ακολουθώντας το στυλ της κουζίνας, δημιουργεί ιταλικές συνταγές με σύγχρονες πινελιές. Παράλληλα, το bar σερβίρει aperitivo αλλά και digestivo ποτά και cocktails, που συμπληρώνουν την κάθε έξοδο.

nolita4

nolita6

Nolita Corfu
Τον Μάιο εγκαινιάζεται και το εστιατόριο της Κέρκυρας, στην πλατεία Δημαρχείου στο χώρο του παλιού ομώνυμου εστιατορίου. Το βενετσιάνικο κτήριο θα μεταμορφωθεί και θα φιλοξενήσει το Nolita, με τον Chef Γιάννη Λιόκα και την ομάδα του να μοιράζουν τις μέρες τους το καλοκαίρι ανάμεσα σε Αθήνα και Κέρκυρα. Το μενού θα ακολουθεί κυρίως αυτό του αθηναϊκού εστιατορίου, χωρίς όμως να λείπουν και οι κερκυραϊκές επιρροές ή αλλιώς παραδοσιακές τοπικές συνταγές που έχουν εμπνευστεί από την ιταλική κουζίνα.

info
Nolita Athens, ξενοδοχείο Semiramis, Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 210 6231181.
Nolita Corfu, πλατεία Δημαρχείου, Κέρκυρα.