Το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, γιορτάζει τα εγκαίνιά του με τον πιο γευστικό τρόπο. Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, γνωστοί chefs θα επισκεφθούν την κουζίνα του Mayan και θα μαγειρέψουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια.

Ποιους θα συναντήσουμε; Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα.

Τις γαστρονομικές βραδιές θα συνοδεύσουν φυσικά επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και γλυκά του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.
Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

info
Mayan restaurant, Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός, τηλ. 216 2020065. Ανοιχτά από Τρίτη ως και Κυριακή.

Δείτε επίσης:

17 στάσεις για νηστίσιμο street food: από φαλάφελ και σουβλάκι μέχρι tacos, burger και χωριάτικες πίτες

Η ελληνίδα σομελιέ που κατέκτησε το Λονδίνο

Το μενού των Όσκαρ είχε μέχρι και πεϊνιρλί!

 

Το άρθρο της εβδομάδας