Το εστιατόριο Κρίθαμος αποτελεί πλέον σταθερή αξία στην έξοδο του Νέου Ψυχικού, συμπληρώνοντας φέτος 18 χρόνια λειτουργίας. Το μενού του είναι εμπνευσμένο από την Κάρπαθο, τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη Στέλιου Κωνσταντινίδη και πρόκειται για δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες.

Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, το ανοιχτό αίθριο προσφέρεται για απολαυστικές στιγμές, ενώ στο εσωτερικό του η μοντέρνα και χαλαρή διακόσμηση δημιουργούν μια οικειότητα.

Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο μενού είναι οι κοπέλες Καρπάθου, τα χορτοπιτάκια με χειροποίητο φύλλο και χόρτα εποχής, οι χειροποίητες μακαρούνες Καρπάθου, το burger Black Angus, καθώς και το φημισμένο κότσι από νεαρό μοσχαράκι σιγοψημένο στον φούρνο για πέντε ώρες με κρασί ξινόμαυρο.

Ακόμη, το εστιατόριο διακρίνεται για τις premium κοπές του όπως η ταλιάτα Black Angus αργής ωρίμανσης, η ελληνική μοσχαρίσια μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης 50 ημερών, το Rib eye dry aged (100+ ημερών ωρίμανσης) και το Tomahawk (100+ ημερών ωρίμανσης) σε καυτή πέτρα.

Ο Κρίθαμος εξειδικεύεται και στις εταιρικές εκδηλώσεις, παρέχοντας ευέλικτα μενού σύγχρονης παραδοσιακής και μεσογειακής κουζίνας, που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη, ενώ εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει κι ένα χαλαρό cocktail.

info
Μπουμπουλίνας 25, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106728790, www.krithamos.gr