Το ξενοδοχείο Athens Plaza δίνει νέα αίσθηση στις μικρές, χαλαρές εξόδους στο κέντρο της Αθήνας, βάζοντας τραπεζάκια και stands στην οδό Σταδίου που σε προκαλούν να κάνεις μια στάση στο ανανεωμένο Plaza Lounge Outdoor.

STG_9319

Ανανεωμένος είναι βέβαια και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor, με τον ταλαντούχο chef pâtissier Διονύση Αλέρτα -ο οποίος συνεργάζεται από τον περασμένο Νοέμβριο με την ομάδα του NJV Athens Plaza για τη δημιουργία γλυκών για το εστιατόριο The Parliament- να επιμελείται και τα γλυκά που γεύεσαι στο Plaza Lounge Outdoor.

plaza lounge 1

Λαχταριστό παράδειγμα τα γλυκά που ετοίμασε ο Διονύσης Αλέρτας με Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, συνδυάζοντας τις φρουτώδεις γεύσεις των Strongbow – Gold Apple και Strongbow – Red Berries με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Το αποτέλεσμα; Δροσεροί σοκολατένιοι και φρουτένιοι πειρασμοί, στους οποίους είναι αδύνατον να αντισταθείς.

STG_9259

Λίγο το σημείο στην καρδιά της Αθήνας που βολεύει για μια στάση ανάμεσα στις αγορές σου, για μια συνάντηση με φίλους ή και για ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά, λίγο το ευχάριστο περιβάλλον που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι δίπλα στην πολύβουη πλατεία Συντάγματος και, φυσικά, τα γλυκά του Διονύση Αλέρτα είναι σίγουρο ότι το Plaza Lounge Outdoor θα γίνει το επόμενο meeting point για κάθε ώρα της ημέρας.

info
Plaza Lounge Outdoor, ξενοδοχείο Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, τηλ. 210 3352400.