Σε μία από τις πιο ιστορικές πλατείες των βορείων προαστείων, στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, γράφει τη δική του ιστορία το Cash Restaurant – Bar, που φέτος γιορτάζει τα 13 χρόνια λειτουργίας.

Στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηλιγιάννη 54, και πιο συγκεκριμένα στον καταπράσινο κήπο με τον αριστοκρατικό αέρα, σερβίρονται γευστικότατα πιάτα υψηλής ποιότητας, ευφάνταστα καλοκαιρινά κοκτέιλ, πλαισιωμένα με μελωδίες ζωντανής μουσικής. Καθώς ανοίγουμε τη μαύρη πόρτα του αγαπημένου κήπου του Κεφαλαρίου οδηγούμαστε σε έναν επιμελώς σχεδιασμένο χώρο με μαρμάρινα τραπέζια ανάμεσα σε φυτά, που απλώνονται σε δύο επίπεδα, ενώ στη δεξιά πλευρά λειτουργεί μία μπάρα κυριολεκτικά κρυμμένη μέσα στα φυτά.

Το ζωντανό και κεφάτο bar-restaurant, το Cash, φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει το ανανεωμένο menu που έχει σχεδιαστεί με τις οδηγίες του executive chef Αλέξη Αποστολόπουλου, ενός νέου σεφ με μακρόχρονη συνεργασία δίπλα στον Χρόνη Δαμαλά και τον Γιώργο Βενιέρη, ο οποίος δημιουργεί ένα άκρως δημιουργικό fusion menu, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ebi mayo με τεμπούρα γαρίδας και μαγιονέζα wafu, Tuna tartar με ponzu μυρωδικών και χυμό από εσπεριδοειδή σε πεπαλαιωμένη soya, σολομό tataki σε soya base με ασιατική μέντα και τηγανιτές πέρλες ρυζιού, φιλέτο με spicy dry soya ωρίμασης, bao buns με γαρίδα και spisy mayo. Ένα μενού που ξεχωρίζει για την αρτιότητα στην τεχνική, την άριστη επιλογή πρώτων υλών και την καθαρότητα των γεύσεων στο σύνολό τους.

Πέρα από τα δημιουργικά κοκτέιλ του μπαρ, στα highlights ανήκει και η λίστα των κρασιών που περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα. Το σίγουρο είναι ότι το Cash υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές για άλλο ένα καλοκαίρι.

info
Δηλιγιάννη 54, Κηφισιά, τηλ. 212 100 4772