Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως θα ανοίξεις τη βρύση και θα αρχίσει να τρέχει αλκοόλ; Σου φαίνεται απίθανο; Να που όμως συνέβη, καθώς από λάθος 6.000 λίτρα αλκοόλ πέρασαν στο σύστημα υδροδότησης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Ινδία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε τι συνέβη. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων των Solomon’s Avenue Apartments παρατήρησαν έκπληκτοι ένα παράξενο σκούρο χρώμα νερού να τρέχει από τις βρύσες τους και όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκαν στις αρχές για βοήθεια. Η αποκάλυψη άφησε τους ένοικους άναυδους, καθώς αυτό που συνέβη ήταν ότι οι αρμόδιες αρχές έθαψαν σε κοντινή περιοχή 6.000 λίτρα αλκοόλ που είχαν κατασχέσει. Ωστόσο το αλκοόλ, το οποίο είχε θαφτεί σε έναν λάκκο μετά από δικαστική εντολή κατέληξε σε ένα πηγάδι από το οποίο τα 18 διαμερίσματα υδροδοτούνται και κάπως έτσι κατέληξε στο συγκρότημα.

Ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος των διαμερισμάτων, Joshy Malyiekkal, είπε στο BBC ότι η έντονη μυρωδιά απέτρεψε τους ενοίκους από το να πιουν νερό και ότι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τίποτα. Μετά τα παράπονα των κατοίκων οι αρχές δήλωσαν πως θα επιδιορθώσουν τη ζημιά. Οι διαδικασίες προχωρούν, ωστόσο, θα διαρκέσουν πάνω από έναν μήνα, σύμφωνα με τους κατοίκους, με τις αρχές να τους προμηθεύουν πλέον νερό. «Μας φέρνουν 5.000 λίτρα νερό καθημερινά αλλά δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες όλων των κατοίκων στα διαμερίσματα», καταγγέλλει ο Malyiekkal στο BBC. Να τελικά που η βρύση του σπιτιού μας μπορεί να κρύβει «μυστικά».