Στο γήπεδο δεν είναι ασυνήθιστο να φας πατατάκια ή hot dog παρακολουθώντας έναν αγώνα. Είναι όμως κάπως περίεργο να βλέπεις «φαγητά» να τρέχουν από το ένα τέρμα στο άλλο, κυνηγώντας την μπάλα.

Οι οπαδοί της Βρετανικής ομάδας Bedale AFC πάλι πρέπει να το θεωρούν πια απολύτως φυσιολογικό, μιας και οι εμφανίσεις της ομάδας τους τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ένα πολύ λαχταριστό θέμα. Για την ακρίβεια, από το 2017 στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας κεντρικό θέμα είναι τα λουκάνικα, αρχικά σκέτα, το 2018 ως hot dogs με κέτσαπ και μουστάρδα και φέτος, ως πλήρες πιάτο με πουρέ πατάτας και αρακά! Συνδυάζονται μάλιστα με κάλτσες που απεικονίζουν μπολ από gravy, τη χαρακτηριστική σάλτσα που βάζουν οι Βρετανοί στα ψητά κρεατικά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Historic Football Shirts (@historic.football.shirts) στις

Δίπλα τους, ένα ακόμη σετ, με την μπλούζα και το παντελόνι να μοιάζουν σαν ποδιά μάγειρα με κουτάλα στην τσέπη. Βλέποντας τις φωτογραφίες στο site, προφανώς αυτή η εμφάνιση προορίζεται για τον τερματοφύλακα.

Στόχος τους δεν είναι να τραβήξουν τους foodies στα γήπεδα, αλλά να στηρίξουν έναν πολύ καλό σκοπό, μιας και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε έναν οργανισμό που μαζεύει δωρεές για να ενισχύσει την έρευνα κατά του καρκίνου του προστάτη.

Τα ρούχα διατίθενται και μέσω του e-shop της ποδοσφαιρικής ομάδας, όσο για το κόστος είναι £69,98 (ή περίπου 75 ευρώ) για μία πλήρη στολή και £14,99 (ή 16,20 ευρώ) για τις κάλτσες.