Χάρη σε celebrities, όπως η Κάρα Ντελεβίν και η Λίλι Κόλινς, αλλά και σε πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών, όπως ο Dior, τα έντονα και πυκνά φρύδια έχουν γίνει τάση με όλες τις γυναίκες παγκοσμίως να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα αναδείξουν. Μια makeup artist από το Ντουμπάι όμως καλεί τους 12 εκατ. ακόλουθούς της στο Instagram να ξεχάσουν τα μολύβια φρυδιών και τα ειδικά τζελ και να πιάσουν τα…ζαρζαβατικά!

Πιο συγκεκριμένα, η Huda Katan υποστήριξε σε πρόσφατη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσει κανείς τα φρύδια του είναι να τα τρίβει σε καθημερινή βάση με κρεμμύδι. Κι όμως, καλά διάβασες! Η Huda μάλιστα χαίρει και της υποστήριξης της επιστήμης, αφού λέγεται ότι το θείο που περιέχει ο χυμός του λαχανικού αυτού βοηθά στην ανάπτυξη των φρυδιών, ενώ παράλληλα κάνει την τρίχα πιο ανθεκτική και χοντρή.

kremmydi

Εάν όντως δουλεύει η συγκεκριμένη τακτική, δεν το γνωρίζουμε και η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενή μας επίσκεψη στο μανάβη για να το μάθουμε. Σε περίπτωση όμως που αισθάνεσαι ιδιαίτερα θαρραλέα σήμερα και θέλεις να το δοκιμάσεις, άπλωσε με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι το χυμό του κρεμμυδιού στα φρύδια σου και άφησέ τον για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνεις την περιοχή. Φρόντισε βέβαια να καλύψεις τα μάτια σου, κατά τη διάρκεια χρήσης της εν λόγω “μάσκας” προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με το χυμό και ερεθιστούν.