Η συσκευή που είναι προορισμένη να χαλάει τον ύπνο μας αποφάσισε να μας αποζημιώσει για τα όνειρα που κόβονται στο καλύτερο σημείο, προσφέροντάς μας μια κούπα καφέ.

Το ξυπνητήρι – καφετιέρα κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε λάτρη του καφέ, που λαχταράει μια κούπα με το αγαπημένο του ρόφημα μόλις ανοίξει τα μάτια. Μάλιστα, η διαδικασία παρασκευής ξεκινάει αμέσως μόλις ηχήσει το ξυπνητήρι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η νέα αυτή συσκευή, που ονομάζεται «Barisieur», εκτός από το ξυπνητήρι, περιλαμβάνει ένα σύστημα θέρμανσης, όπου ζεσταίνεται το νερό, μικρό συρτάρι με υποδοχές για τον καφέ και τη ζάχαρη, καθώς και φίλτρο και γυάλινη κούπα για να γίνεται η εκχύλιση του καφέ. Ενώ, για όσους προτιμούν τον καφέ τους με λίγο γάλα, υπάρχει ανάλογη υποδοχή.

Ο industrial designer Josh Renouf, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε την ξεχωριστή αυτή συσκευή, έχει κατασκευάσει μόνο ένα πρωτότυπο. Ωστόσο, εάν αποφασίσει να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή, είναι βέβαιο ότι το ξυπνητήρι – καφετιέρα θα γίνει το αγαπημένο gadget όσων μέχρι τώρα δυσκολεύονταν να σηκωθούν από το κρεβάτι.