Πότε γέννησε το μικρό Μάξιμο η Αθηνά Οικονομάκου και πότε ξεχύθηκε με το μπικίνι της (και τους κοιλιακούς της) στις παραλίες της Μυκόνου και τις πισίνες του Kivotos Mykonos ούτε που το καταλάβαμε! Η ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων δείχνει να έχει ανακτήσει πλήρως τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη της και να απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της ρόλο ως μανούλα. Πώς κατάφερε όμως να χάσει 15 από τα 23 κιλά που είχε πάρει και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Το μυστικό της; Η πειθαρχία! Ακολουθεί κατά γράμμα ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο αντί να της μειώνει δραματικά της ημερήσιες θερμίδες της, τής προσφέρει πλούσια θρεπτικά συστατικά, χωρίς να αποκλείει κανένα, όπως πολλές low carb ή low fat δίαιτες. Τα επιδόρπια, τα γλυκά και τα αλμυρά σνακ βέβαια φαίνονται να είναι απαγορευτικά και να αντικαθίστανται με φρέσκα, αλλά και αποξηραμένα φρούτα και γιαούρτι με μέλι.

Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τι τρώει η Αθηνά κάθε μέρα, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Tv Star:

Δευτέρα

Πρωινό: 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και μία μπανάνα.

Δεκατιανό: 1 φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά.

Απογευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Χορτόσουπα με ένα 1 κομμάτι τυρί και ψωμί ολικής άλεσης

Τρίτη

Πρωινό: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και μία φέτα τυρί του τοστ.

Δεκατιανό: 1 φρούτο εποχής.

Μεσημερινό: Στήθος κοτόπουλο βραστό με βραστά λαχανικά.

Αποευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Κοτόσουπα με λαχανικά και μία φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως

Τετάρτη

Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως με 1 κουταλάκι ταχίνι.

Δεκατιανό: 1 φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψητές ή βραστές πατάτες με τόνο και σαλάτα με πράσινα λαχανικά.

Απογευματινό: Ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Βραδινό: 1 ντάκο με ντομάτα τριμμένη και φέτα.

Πέμπτη

Πρωινό: 1 γιαούρτι με 3 κουταλιές βρόμη και αποξηραμένα φρούτα.

Δεκατιανό: Δημητριακά με γάλα.

Μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια μοσχαρίσια (150γρ) με 1,5 φλιτζάνι κινόα με λαχανικά.

Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών και 1 ποτήρι γάλα.

Βραδινό: Ομελέτα με 2 αβγά με κατίκι ή ανθότυρο και λαχανικά.

Παρασκευή

Πρωινό: Δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ με τυρί.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψητή μπριζόλα με καρότα και 1 φλιτζάνι ρύζι.

Απογευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Μισή μερίδα του μεσημεριανού γεύματος.

Σάββατο

Πρωινό: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά.

Δεκατιανό: 2 ρυζογκοφρέτες με ταχίνι.

Μεσημεριανό: 1 μερίδα όσπρια ή λαδερά.

Απογευματινό: 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης και ένα φυσικό χυμό.

Βραδινό: Κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά.

Κυριακή

Πρωινό: 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και δημητριακά ολικής άλεσης.

Δεκατιανό: 1 φρούτο και 2 πολύσπορα κριτσίνια

Μεσημεριανό: Ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και 1 κομμάτι τυρί.

Απογευματινό: 10-12 ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Βραδινό: Κοτόπουλο μαγειρεμένο στον ατμό με λαχανικά.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr