Αυτό το οποίο μάς αρέσει στην Βανέσα Χάτζενς -πέρα από το στιλ και το αγόρι της, Όστιν Μπάτλερ- είναι ότι έχει μια πολύ καλή σχέση με το σώμα της. Ακολουθεί έναν άκρως υγιεινό τρόπο ζωής, όχι όμως για να χάσει βάρος, αλλά για να νιώθει πιο χαρούμενη. Ε από κάτι τέτοια κορίτσια λοιπόν θέλουμε και εμείς να παίρνουμε συμβουλές! Τι κάνει λοιπόν και έχει τόσο εντυπωσιακούς κοιλιακούς;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Κάθε μέρα η άλλοτε πριγκίπισσα της Disney, φτιάχνει ένα smoothie, το οποίο είναι πεντανόστιμο, αλλά και γεμάτο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Στο μπλέντερ της βάζει πάντα μούρο acai, μύρτιλλα, μπανάνα και λάδι καρύδας. «Μού αρέσει να βρίσκω τροφές που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό και παράλληλα έχουν υπέροχη γεύση», λέει. «Προσπαθώ να καταναλώνω αρκετά καλά λιπαρά, πρωτεΐνη και γενικά τροφές που μού δίνουν ενέργεια», λέει μιλώντας για το καθημερινό της διαιτολόγιο.  Στο ψυγείο της βρίσκει κανείς πάντα ρόκα, κομπούχα ( Πρόκειται για έναν ζυμομύκητα, που αναπτύσσεται σε διάλυμα μαύρου ή πράσινου τσαγιού και ζάχαρης με τη βοήθεια «μαγιάς» ), φυτικό τυρί από κάσιους, γάλα αμυγδάλου, γάλα βρώμης, αβοκάντο, σεβίτσε και σταφύλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Η Βανέσα κάνει διαλειμματική νηστεία, έναν τρόπο διατροφής που ακολουθούν πολλοί celebrities τα τελευταία χρόνια. Στηρίζεται στην ηθελημένη αποφυγή τροφής για συνεχόμενες ώρες μέσα την ήμερα και την κατανάλωση τροφών μέσα σε οριοθετημένο χρονικό πλαίσιο με στόχο την καύση λίπους.