Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, στον Άγιο Δομίνικο, αλλά είναι και σε απίστευτη φόρμα. Πώς άλλωστε να μην είναι αφού στην καθημερινότητά της έχει εντάξει εκτός από τη γιόγκα και την υγιεινή διατροφή, όπως μπορεί να δει ο καθένας με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram.

Πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας μία από τις αγαπημένες της συνταγές πρωινού για pancakes χωρίς ζάχαρη. Όπως μάς έδειξε στα Insta stories της, για να φτιάξει το μίγμα χρησιμοποιεί βρώμη, λιωμένη μπανάνα για την απαραίτητη γλυκύτητα, αβγά, μέλι, κανέλα και λίγο αλεύρι καρύδας. Μπορεί η Χριστίνα να μην μάς έδωσε ακριβώς τη συνταγή, αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε ότι η διαδικασία μοιάζει με εκείνη της Κάιλι Τζένερ για υγιεινά pancakes.

Τα σέρβιρε με φρέσκια μπανάνα, φράουλες και μέλι ολοκλήρωσε το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό! Το πιάτο της δεν περιέχει ζάχαρη, αλλά είναι γλυκό χάρη στην μπανάνα, και πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη χάρη στη βρώμη. Τέλειο!