Η Bella Hadid δεν διαπρέπει μόνο στις πασαρέλες αλλά και στην οργάνωση της κουζίνας της και το Instagram story που ανέβασε από το ψυγείο της όχι μόνο θα σε πείσει, αλλά θα σε κάνει να θέλεις να την αντιγράψεις.

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό του ψυγείου της. Όπως θα περίμενε κάποιος από ένα μοντέλο, τα περισσότερα τρόφιμα στο ψυγείο της είναι γιαούρτια, λαχανικά, φρούτα, χούμους, χυμοί, ρόφημα κομπούχα, πολλά μπουκάλια νερό, βούτυρο ξηρών καρπών και φυτικό γάλα, αλλά δεν λείπουν και κάποιες μαρμελάδες και τυριά.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι ότι η Bella Hadid τρώει μαρμελάδα (παλαιότερα άλλωστε μας είχε πει ότι κάθε μέρα τρώει τοστ με τυρί και τηγανητές πατάτες και αυτό ήταν σοκ), αλλά ότι όλα εκεί μέσα είναι άψογα στοιχισμένα ανά είδος και γεύση, σαν βιτρίνα super market! Μάλιστα, η ίδια είναι τόσο περήφανη για τις οργανωτικές της ικανότητες, ώστε σχολίασε στις φωτογραφίες της «αν κάποιοι θέλουν να τους ψωνίζω και να οργανώνω τα ψυγεία τους, δουλεύω πρωινά»!

Το δεύτερο σχόλιο της στην ίδια φωτογραφία βέβαια, όπου ένα πύρινο χέρι δείχνει προς ένα γιαούρτι που δεν είναι ευθυγραμμισμένο, γράφοντας «το μισώ που δεν είναι ίσιο», μας κάνει να ανησυχούμε ότι μάλλον πρόκειται για εμμονή.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr