Τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς δεν σταματά να μάς κάνει περήφανους με τα επιτεύγματά του αφού μετά τις διαδοχικές νίκες του έναντι ξένων θρύλων του τένις έγινε ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στα ημιτελικά του Australian Open.

Περήφανος για τις επιδόσεις του είναι όμως και ο ίδιος ο 20χρονος Έλληνας θεός του τένις, όπως τον αποκαλούν τα ξένα ΜΜΕ, αφού δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει στις συνεντεύξεις του το πόσο χαίρεται που εκπροσωπεί το μπλε και το λευκό της σημαίας της πατρίδας του. Μάλιστα, όσα χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα και να είναι, ο Στέφανος φαίνεται να μην μπορεί να κάνει χωρίς ελληνικό φαγητό. Παρά το αφόρητα πιεσμένο πρόγραμμά του βρήκε την ευκαιρία να βγει αυτές τις μέρες και να απολαύσει μαζί με την Μαρία Σάκκαρη μερικά πιτόγυρα στο ελληνικό εστιατόριο Bahari της Μελβούρνης. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Ο Στέφανος έβγαλε φυσικά μια selfie με τον chef του εστιατορίου, ενώ η Μαρία ανέβασε φωτογραφία του με τη λεζάντα «Souvlaki lovers» στο Instagram stories της. Εντύπωση μάς κάνει βέβαια, ότι ενώ ο Στέφανος επέλεξε να φάει στο Bahari, άλλο ελληνικό εστιατόριο -το Stalactites- ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει το όνομά του σε σουβλάκι!

View this post on Instagram

A post shared by Philip N Vakos (@philipvakos) on