Τα τελευταία τρία χρόνια, η Κλόε Καρντάσιαν έχει καταφέρει να αλλάξει τελείως την εμφάνισή της και από το «ασχημόπαπο» της οικογένειας, όπως την αποτελούσαν πολλά ΜΜΕ, έχει γίνει πραγματικός κύκνος. Πιο συγκεκριμένα, έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά, με την ίδια να παραδέχεται ότι τα 5 – 6 τελευταία ήταν εκείνα που την ταλαιπώρησαν περισσότερο. Ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της, Τρου, κατάφερε να επιστρέψει αμέσως στα κιλά της, προς έκπληξη όλων.

View this post on Instagram

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Το μυστικό της; Έκοψε τα γαλακτοκομικά! «Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

View this post on Instagram

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

«Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα μούρα. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Κόρτνεϊ! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», εξήγησε.