Καταβροχθίζοντας ένα μπέργκερ, ο διάσημος σεφ απάντησε σε Vegan Tiktoker, η οποία του είχε αφιερώσει ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Η That Vegan Teacher, γνωστή και ως Miss Kadie, είναι μια αμφιλεγόμενη περσόνα του TikTok. Το περιεχόμενό της αφορά τον βιγκανισμό, όμως, πολλοί της έχουν ασκήσει αρνητική κριτική, αφού η ίδια έχει πει ότι έχει εφαρμόσει μέχρι και στο σκύλο της vegan διατροφή.

Από την άλλη, ο Gordon Ramsay, είναι ένας σεφ που συχνά λέει πως δεν τον εκφράζει η vegan κουζίνα και με τις συνταγές του καθιστά προφανή την αδυναμία του στην κρεατοφαγία.

Η That Vegan Teacher, λοιπόν, έγραψε ένα τραγούδι, το οποίο και αφιέρωσε στον Gordon Ramsay, ανεβάζοντας ένα βιντεάκι με την ίδια να τραγουδά: «Gordon Ramsey, δεν πρέπει να τρως ζώα. Gordon Ramsay, δεν πρέπει να πληγώνουμε τα ζώα. Gordon Ramsay, κοινοποίησε το τραγούδι μου».

Προφανώς και δεν θα το άφηνε έτσι ο Gordon, που όπως όλοι ξέρουμε έχει μια εκρηκτική προσωπικότητα. Ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε να ακούει το τραγούδι τρώγοντας μια φέτα μαρούλι, την τελευταία στιγμή, όμως, κάνει την ανατροπή δαγκώνοντας ένα ζουμερό μπέργκερ. Με κρέας φυσικά!

Αρκετά ξεκάθαρη απάντηση θα λέγαμε. Αναμένουμε να δούμε αν αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί.

Δείτε επίσης:

Ιρλανδοί δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά για πρώτη φορά

Sex & the City: Αποκαλύφθηκε η συνταγή του «Carrie cupcake»

Η επιστροφή του «MasterChef»