Υπερπολυτελή σκάφη, ανάμεσα τους και ένα καταμαράν, ομάδα 45 ατόμων, drone, υποβρύχιες κάμερες, βαν, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας κατά του covid 19 και συμβόλαια εχεμύθειας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η παραγωγή του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ που βρέθηκε για δύο μέρες για γυρίσματα της εκπομπής του στα Χανιά.

Πολλά τα σημεία που επισκέφθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ με την πολυμελή ομάδα του, εκεί όμως που πραγματικά εντυπωσιάστηκε ήταν στη Γραμβούσα και τον Μπάλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr τα γυρίσματα που κράτησαν σχεδόν 8 ώρες έγιναν στην όμορφη λιμνοθάλασσα του Μπάλου με τα γαλαζοπράσινα νερά και στο ναυάγιο της Γραμβούσας. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα υποβρύχια πλάνα στα κρυστάλλινα νερά όπου μάλιστα ο διάσημος σεφ καταδύθηκε για να αλιεύσει μερικές από τις νοστιμιές που στη συνέχεια μαγείρεψε, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Κολοχτύπες και χταπόδια ήταν μερικές από τις πρώτες ύλες που βγήκαν από τη θάλασσα και στόλισαν τα πιάτα που επιμελήθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με δύο ακόμη σεφ. Μάλιστα τόσο πολύ τους μάγεψαν οι ομορφιές του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, που επέλεξαν να μαγειρέψουν στην παραλία.

Με όλους όσοι συνεργάστηκαν κατά την παραμονή τους στα Χανιά τα μέλη της παραγωγής ζήτησαν απόλυτη εχεμύθεια, ενώ τους ζητήθηκε να υπογράψουν και τα απαραίτητα συμβόλαια προκειμένου να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα πιάτα που επέλεξε να ετοιμάσει ο διάσημος σεφ, μέχρι να προβληθούν οι σχετικές εκπομπές.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε χρόνο για μία βόλτα το βράδυ της Τρίτης στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Μάλιστα επέλεξε γνωστό μαγαζί για να καθίσει για φαγητό με την παρέα του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την Κρητική κουζίνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα στους Χανιώτες φίλους του με τους οποίους φωτογραφήθηκε με χαρά, σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα Χανιά για διακοπές αυτή τη φορά και δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του για το πιάτο που τον εντυπωσίασε περισσότερο, το οποίο είναι κόκορας με χειροποίητες χυλοπίτες!

Πηγή: Protothema.gr

Δείτε επίσης:
O Weeknd δωρίζει 2 εκατ. γεύματα στην Αιθιοπία μέσω του ΟΗΕ

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποφάσισε -ξανά- να γίνει vegan;

Sakuna, το videogame όπου μαθαίνεις τα πάντα για το ρύζι!