Δεν μπορεί να μην έχεις δει -και ζηλέψει- τους κοιλιακούς της Μάιλι Σάιρους και σίγουρα αναρωτιέσαι πώς τους απέκτησε και πώς τους διατηρεί.

Η απάντηση βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική. Σίγουρα, δεν δυσκολεύτηκες να το βρεις, εμείς όμως βρήκαμε και τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Είναι vegan
H Μάιλι Σάιρους ακολουθεί από το 2014 vegan διατροφή και συνεπώς δεν καταναλώνει καθόλου κρέας, ψάρι και γενικά ζωικά προϊόντα. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι αυτή η διατροφή την προστατεύει από ασθένειες. Είναι δε τόσο φανατική vegan, ώστε ακόμη και από το μενού του γάμου της το 2018, απουσίαζαν τελείως τα ζωικά προϊόντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Αποφεύγει τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη
Μπορεί να έκοψε το κρέας και το ψάρι το 2014, ωστόσο 2 χρόνια νωρίτερα είχε ήδη βγάλει από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη και όπως έχει πει, αυτό τη βοήθησε να χάσει βάρος.

Δεν πίνει
Μπορεί στο παρελθόν να είχε προβλήματα με τις καταχρήσεις, ωστόσο σήμερα δηλώνει απολύτως καθαρή. Δεν πίνει ούτε ένα ποτό!

Λατρεύει τις πιλάτες και τη γιόγκα
Ένα τέτοιο κορμί δεν χτίζεται μόνο προσέχοντας τι τρως, αλλά χρειάζεται και γυμναστική. Η Μάιλι Σάιρους κάνει πιλάτες και γιόγκα σχεδόν καθημερινά. Ναι, και τα δύο, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους κοιλιακούς της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Γυμνάζεται ακόμα και όταν δεν αθλείται
Τι εννοούμε; Όταν δεν κάνει γυμναστική στο σπίτι ή σε κάποιο στούντιο γιόγκα, βρίσκει πάντα χρόνο για λίγη περισσότερη άσκηση. Πηγαίνει για πεζοπορία, πάει βόλτα τα σκυλιά της και φυσικά, σε κάθε συναυλία της τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή.