Η Έλλη Κοκκίνου πέρα από μία πολύ καλή τραγουδίστρια διαθέτει και ένα πολύ ωραίο σώμα! Η ίδια έχει αποκαλύψει πως κατά το παρελθόν είχε ταλαιπωρηθεί με κάποια παραπάνω κιλά, που είχε. Βέβαια, από τότε άλλαξαν πολλά και σήμερα η Έλλη γυμνάζεται και τρέφεται σωστά.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια ανέβασε και μία φωτογραφία  με ένα σνακ που ετοίμασε, που θα λέγαμε πώς ήταν το δεκατιανό της γεύμα. Αυτό το γεύμα περιείχε ρόδι, γιαούρτι και αμύγδαλα! Μάλιστα, έχει γράψει πάνω στη φωτογραφία «Stay healthy» και έκανε και hashtag τη λέξη «λακτόζη». Η αλήθεια είναι πως τα ρόδια είναι ένα φρούτο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με πολλαπλά οφέλη για τη υγεία, όπως και το γιαούρτι και τα αμύγδαλα.

Tο δεκατιανό γεύμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και από τα πιο σημαντικά κομμάτια κάθε επιτυχημένης δίαιτας είναι τα ενδιάμεσα σνακ, που δεν πρέπει να παραλείπονται για κανένα λόγο. Πέρα των θρεπτικών συστατικών που δίνουν, είναι και αυτά βοηθούν να αντέξεις ανάμεσα στα γεύματα και να μην υποκύψεις σε περιττά τσιμπολογήματα, που θα στείλουν περίπατο όλη την προσπάθεια που έχεις κάνει να περιορίσεις τις θερμίδες και να χάσεις βάρος.

Βλέποντας, λοιπόν, το στόρι της Έλλης σού δίνουμε και εμείς 10 προτάσεις για δεκατιανό, ΕΔΩ!

Διαβάστε επίσης:
Μαντώ Γαστεράτου: Πώς έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες χωρίς να πεινάσει

H Κάιλι Τζένερ φτιάχνει μπισκότα Halloween με την κόρη της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προλογίζει βιβλίο μαγειρικής