Η Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε και αυτή να ασχοληθεί με την παραγωγή βιολογικού κρασιού.

Συγκεκριμένα, η Κάμερον Ντίαζ μαζί με την φίλη της και επιχειρηματία Κάθριν Πάουερ, ανακοίνωσαν μία καινούργια ετικέτα κρασιού με την ονομασία Άβαλιν (Avaline),η οποία διατίθεται σε δύο ειδών ποικιλίες: Λευκό και ροζέ και πέρα από βιολογικά είναι vegan και χωρίς συντηρητικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Όπως αναφέρεται στο people, η Κάμερον είπε σχετικά με το εν λόγω εγχείρημα: «Μάθαμε πως τα περισσότερα κρασιά δεν φτιάχνονται από οργανικά σταφύλια, ενώ μπορεί κάποιος να παραποιήσει την ποιότητα του κρασιού συνεπώς και την γεύση του μέσα από 70 πρόσθετα στοιχεία. Αυτό άλλαξε δραστικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε», υποστήριξε η Κάθριν Πάουερ και συνέχισε λέγοντας πως, «Όταν ζητάγαμε βιολογικά κρασιά στα εστιατόρια, τα σούπερ μάρκετ και τα ξενοδοχεία όλοι μας κοίταζαν με περίεργο τρόπο, δείχνοντας ενοχλημένοι για την επιλογή μας».

Η ιδέα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2018 και δύο χρόνια μετά οι δύο γυναίκες παρουσίασαν το τελικό προϊόν. Το Άβαλιν (Avaline), λευκό είναι ξηρό με ισπανική προέλευση και μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο του ή με το φαΐ του. Όσο για το ροζέ, είναι γαλλικής προελεύσεως και διαθέτει νότες από πεπόνι και ξύσμα εσπεριδοειδών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on


Επίσης, το ονόμα επιλέχθηκε από ιστότοπο με ονόματα για μωρά. «Είχαμε συζητήσει για το όνομα τόσες πολλές φορές που κοντεύαμε να τρελαθούμε. Κυκλοφορούν χιλιάδες κρασιά στην αγορά, ώστε όλα τα ονόματα που σκεφτόμασταν και προτείναμε να είχαν χρησιμοποιηθεί. Αρχίσαμε λοιπόν να κοιτάζουμε λίστες με ονόματα για μωρά που είχα κρατήσει όταν έψαχνα για τον έξι μηνών γιό μου. Μέχρι που βρήκαμε το Άβαλιν και είπαμε «Ναι, αυτό είναι», εξήγησε η Κάμερον Ντίαζ.

Στην ετικέτα μπορεί να βρει κάνεις όλα τα συστατικά αν και δεν είναι πολλά, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 24 δολάρια (21 ευρώ). «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα καθαρό κρασί στο καταναλωτή», δηλώνει η Κάθριν Πάουερ. Το Άβαλιν (Avaline), είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες κάβες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον ιστότοπο, drinkavaline.com.

Διαβάστε επίσης:
Φτιάξαμε τη light και πανεύκολη πατατοσαλάτα του Τζέιμι Όλιβερ

H Ελένη Μενεγάκη φτιάχνει σαλάτα στην κουζίνα του σπιτιού της
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δοκίμασε πρώτη φορά κίτρινο καρπούζι

Το άρθρο της εβδομάδας