Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εγκυμοσύνη της Κέιτι Πέρι. Η τραγουδίστρια είναι αρραβωνιασμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος έχει ήδη ένα παιδί, τον 9χρονο Φλιν με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αποκτήσει κάποιες ασυνήθιστες επιθυμίες από τότε που έμεινε έγκυος. Η pop star μιλώντας στην αυστραλέζικη ραδιοφωνική εκπομπή Smallzy’s Surgery αποκάλυψε ότι άρχισε να έχει εμμονή με τα μπαχαρικά και μάλιστα ότι έχει πια μαζί της ένα μπουκάλι Tabasco – καυτερή σάλτσα όπου κι αν πηγαίνει. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα πικάντικα φαγητά, αλλά ξαφνικά θέλω να τρώω μόνο πικάντικα!». Και όχι μόνο αυτό η Κέιτι είπε πως έτρωγε το ίδιο burrito για εβδομάδες χωρίς σταματημό και ότι έχει αναπτύξει μια αγάπη για το αποξηραμένο μάνγκο! Συμπλήρωσε τέλος: «Ευχαριστώ τον Θεό για το Impossible Burger γιατί βρίσκω εκεί το κόκκινο «κρέας», που το λατρεύω».

Απ’ ότι φαίνεται η εγκυμοσύνη άλλαξε τα γούστα της Κέιτι. Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα νέα περί εγκυμοσύνης όσο πιο μελωδικά μπορούσε μέσω του επίσημου βίντεο κλιπ του «Never Worn White», στο οποίο εμφανίζεται να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Δείτε ακόμη:
Αυτές είναι οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες του Hollywood

Οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες στον κόσμο

Και οι σταρ έχουν τις διατροφικές παραξενιές τους