Η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε πρόσφατα το νέο κατάστημα του ζαχαροπλαστείου Luminary Bakery, και δεν δίστασε να φορέσει την ποδιά για να βοηθήσει στο food styling μιας εντυπωσιακής πολυώροφης τούρτας.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένθερμη οπαδός του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου, κυρίως γιατί παρέχει ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον όπου γυναίκες από ευάλωτες ομάδες (που έχουν δεχθεί κακοποίηση ή περιθωριοποίηση, ζουν μέσα στη φτώχεια ή έχουν υπάρξει θύματα trafficking) μπορούν να αναπτύξουν φιλοδοξίες μέσα από τις δεύτερες ευκαιρίες που τους δίνονται. Επίσης, μέσα από την εκπαίδευση, την απασχόληση και την αίσθηση της κοινότητας, το Luminary Bakery στοχεύει να σπάσει τους κύκλους της φτώχειας και της βίας μια για πάντα, σκοπούς τους οποίους στηρίζει και η Δούκισσα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η Μέγκαν και ο Χάρι στο Instagram (@sussexroyal), ανέβασαν και ένα βίντεο από την επίσκεψη της την ημέρα των εγκαινίων, όπου την είδαμε να φοράει ποδιά για να βοηθήσει τις γυναίκες που εργάζονται στο ζαχαροπλαστείο να διακοσμήσουν μία πολυώροφη τούρτα. Στο τέλος, της έκαναν την τιμή να κόψει η ίδια και το πρώτο κομμάτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει αναφορά για το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο στο τεύχος της βρετανικής Vogue, που συμμετείχε ως επίτιμη αρχισυντάκτρια στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Για να την ευχαριστήσουν για αυτό, οι ζαχαροπλάστισσες του Luminary Bakery ετοίμασαν μία τούρτα για τα γενέθλια της.