Καταλαβαίνουμε το πάθος τους για τη μαγειρική, αλλά πάντα μάς έκανε εντύπωση πώς οι υποψήφιοι Master Chefs, παρατούν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της δουλειάς τους, για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Από πού έχουν εισόδημα μετά; Ε λοιπόν, όπως μάθαμε πρόσφατα, κατά την παραμονή τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό πληρώνονται!

Πιο συγκεκριμένα, πληρώνονται με τη μέρα παραμονής του ένα μικρό ποσό, που όμως δεν είναι καθόλου αμελητέο ειδικά για εκείνους που ήταν άνεργοι προηγουμένως. «Πληρωνόμασταν στο MasterChef βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ», είπε η πρώην παίκτρια Άλκηστις Αλεξάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Άλκηστις δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και άλλες αποκαλύψεις για τον δημοφιλή διαγωνισμό. «Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο… Η φάση μέσα στο σπίτι είναι άθλια, μόνο πέντε με έξι άτομα είναι καλά… », είπε. Μια άλλη αποκάλυψή της που μάς σόκαρε ήταν ότι τα πιάτα, οι κριτές τα δοκίμαζαν τρεις ώρες μετά την προετοιμασία τους!