Ο Γιώργος Μαζωνάκης μένει σπίτι φτιάχνοντας πασχαλινά κουλουράκια. Γενικά, θα λέγαμε πως τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν τον έχουμε συνηθίσει και πολύ στην κουζίνα, ωστόσο φαίνεται πως του πάει πολύ! Αυτή τη φορά, στο κανάλι του Δημήτρη Μακρυνιώτη στο YouTube, ανέβηκε ένα βίντεο όπου με τον Γιώργο Μαζωνάκη πλάθουν πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια. Μάλιστα, το βίντεο είναι γυρισμένο στο σπίτι του τραγουδιστή, ο οποίος εκτελεί και περιγράφει τα βήματα της συνταγής.

Ιδιαίτερη σημασία έχει, πως ο τραγουδιστής στην αρχή του βίντεο περιγράφει τη γιορτή του Πάσχα, ως μία «κατανυκτική εποχή». Λέγοντας, πως για εκείνον και την οικογένεια του αυτή η περίοδος ήταν ξεχωριστή. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρεται στα κουλουράκια της μητέρας του. Δείτε το βίντεο, από την κουζίνα του Γιώργου Μαζωνάκη που φτιάχνει τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα μαστίχας και πορτοκάλι παρακάτω:

Ωστόσο, επειδή, στο olivemagazine.gr έχουμε τις πιο νόστιμες συνταγές για κουλουράκια σας δίνουμε και 3 δικές μας για να δοκιμάσετε:
Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια

Αφράτα πασχαλινά κουλουράκια σκέτα ή με γλάσο λεμονιού και παπαρουνόσπορο

Πασχαλινά κουλουράκια από τη Χίο