Ο Έλληνας θριαμβευτής του ATP Finals Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν του, κατακτώντας τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του μετά την ιστορική νίκη του έναντι του Αυστριακού Ντομινίκ Τιμ στον τελικό ενός τουρνουά, που κράτησε όλους τους Έλληνες καθηλωμένους.

Και ενώ όλα τα διεθνή μέσα αποθέωναν τον Στέφανο, εκείνος βρήκε το χρόνο σήμερα το πρωί, το επόμενο πρωί της ιστορικής νίκης του δηλαδή, να ανοίξει live το κανάλι του στο Youtube και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων του, συγκεντρώνοντας παράλληλα μέσα σε αυτά τα 90 λεπτά και 1000 ευρώ για την ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

Ανάμεσα στις δεκάδες ερωτήσεις, λοιπόν, που του έθεσαν, ήταν και ποια είναι η αγαπημένη του κουζίνα, αλλά και ποια η αγαπημένη του γεύση παγωτό, αν πίνει και ποιο ποτό προτιμά.

Αρχικά, είπε πως η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και ότι ανάμεσα στην πίτσα και το σουβλάκι επιλέγει το σουβλάκι, εξάλλου συχνά έχει εμφανιστεί να τρώει σουβλάκι. Στην ερώτηση, εάν η αγαπημένη του γεύση παγωτού είναι το λεμόνι ή το μάνγκο (είναι γνωστό στους φανς του, πως λατρεύει αυτές τις δύο γεύσεις) αποκάλυψε πως «ψηφίζει» μάνγκο, αλλά σορμπέ μάνγκο! Σε ερώτηση για το τι αλκοόλ πίνει η απάντηση ήταν, πως δεν πίνει καθόλου, γεγονός που δεν μας εξέπληξε!

Υποστήριξε ακόμα πως η ψυχολογία έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα του και ότι αυτό που δεν του αρέσει καθόλου είναι να τσακώνεται. Επιπλέον, χαρακτηρίζει τον εαυτό του, εξωστρεφή, δημιουργικό, αλλά και μοναχικό ώρες ώρες ώστε να παίρνει τον χρόνο του για να σκεφτεί. Για τον πατέρα του και προπονητή του απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί αθλητές που έχουν τη μητέρα τους ή τον πατέρα τους προπονητή. Εμένα μου δίνει σιγουριά. Νιώθω ασφαλής και έχω αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρω ότι και να πάνε λάθος κάποια πράγματα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου».

Τέλος, ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε πως οι αγαπημένες του σειρές είναι το The Stranger Things και το Casa de Papel. Τέλος, είπε πως αγαπημένα του video games είναι τα «Το Grand Theft Auto» και «Assasins Creed», ενώ αγαπημένο του τραγούδι το «Πάρε με αγκαλιά» του Κωνσταντίνου Αργυρού.