Χωρίς αμφιβολία ο γάμος της Pippa Middleton και του James Matthews θύμιζε βασιλική τελετή. Αλλά μεταξύ μας δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Για να καταλάβεις τι εννοούμε, σύμφωνα με πολλές βρετανικές ιστοσελίδες, το κόστος του γάμου άγγιξε το αστρονομικό ποσό των 432.000$. Ο χώρος της δεξίωσης και μόνο κόστισε 100.000$! Ήταν βέβαια ένα γυάλινο παλάτι, όχι το κτήμα που σου παραχώρησε ως δώρο γάμου η γειτόνισσα, να τα λέμε και αυτά!

pippa3

Το μενού της δεξίωσης λέγεται ότι περιελάμβανε τα αγαπημένα φαγητά του ζευγαριού, το οποίο, όπως θα δεις παρακάτω, φαίνεται να έχει πολύ ακριβό γούστο. Με την είσοδό τους στο χώρο της δεξίωσης, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν καναπεδάκια, 20.000 στο σύνολό τους, σε διάφορες παραλλαγές, όπως με σπαράγγια, με σολομό και με σάλτσα ολαντέζ. Το μενού περιελάμβανε επίσης παρμεζάνα αξίας 2.500$, φουά γκρά και αστακό. Λέγεται, επίσης, πως στο γαμήλιο μπουφέ υπήρχε και μία τεράστια ποσότητα χαβιάρι αξίας 52.000$, δωρεά ανώνυμης ρωσικής πηγής. Και τα έξοδα δεν σταμάτησαν στα αλμυρά πιάτα, αφού η γαμήλια τούρτα κόστισε περίπου 3.000$. Το ποτό έρεε επίσης άφθονο στη γαμήλια δεξίωση, με μπουκάλια από πανάκριβη σαμπάνια των 150$ να βρίσκονται σε κάθε τραπέζι.

Απλά πράγματα, δηλαδή…Και ο γάμος ο δικός μας κάπως έτσι θα είναι δηλαδή, είμαστε σίγουροι!