Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό για πρωινό από τα scrambled eggs, το αγαπημένο αμερικάνικο πιάτο για brunch που θυμίζει στραπατσάδα.

Όπως συμβαίνει με όλες τις συνταγές, η καθεμία έχει τα μυστικά της. Άλλοι προσθέτουν στο μίγμα των αβγών λίγο γάλα για να τα κάνουν πιο αφράτα, ενώ άλλοι πάλι ρίχνουν έξτρα υλικά, όπως σχοινόπρασο, στο τηγάνι τους για να απογειώσουν τη γεύση τους. Έχουμε δει διάφορες παραλλαγές τους, κανείς όμως δεν τα φτιάχνει όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όπως είδαμε στα Insta Stories του, ο γόης των social media, επιλέγει συχνά scrambled eggs για πρωινό, καθώς είναι ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο που περιέχει πολλή πρωτεΐνη. Είναι δηλαδή ό,τι πρέπει για κάποιον σαν τον Δημήτρη που γυμνάζεται πολύ! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι γαρνίρει τα αβγά του με… κάσιους!

Μπορούμε να φανταστούμε πως κάνει αυτήν την επιλογή για να αυξήσει κι άλλο την πρωτεΐνη του γεύματός του. Όσο και να μας φαίνεται περίεργο, η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπει σε πειρασμό να το δοκιμάσουμε καθώς φανταζόμαστε πως οι ξηροί καρποί θα δίνουν μια ενδιαφέρουσα τραγανότητα στο πιάτο!

Πάτησε ΕΔΩ για να βρεις τις καλύτερες συνταγές για scrambled eggs.